ΥΛΙΚΑ
2 κουταλιές σουσαμελαιο
2 κουτ,ελαιολαδο
600g χοιρινό φιλέτο, κομμένο σε λεπτές φέτες σε λεπτές λωρίδες
1 κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
3 σκελιδες σκόρδο συνθλιβμενο
1 Κουτάλι του τσαγιού φρέσκο τριμμένο τζίντζερ
1 Μικρή κόκκινη πιπεριά, φέτες
1 Μικρή κίτρινη πιπεριά, φέτες
200g Σπαράγγια, μισα ασπρα μισα πρασινα
100 γρ αρακάς
200g φυλλο αρακα
2 κουταλιές σάλτσα σόγιας
200 γρ.δαμασκηνα
1 κουτ.χοι σιν


Method Μέθοδος

βαζετε το μισο χοινο σε μια σακουλιτσα προσθετετε 3 κουταλιες κορν φλαουρ κλινεται την σακουλα και κουνάτε επειτα αφαιρείται το κρεας απο την σακουλα και σε ενα τηγανι με λιγο λαδι που καιει το θωρακιζετε για 2-3 λεπτα (προσοχη θα πρεπει να μπαίνει λιγο καθε φορα στο τηγανι ωστε να μην χασει τα υγρα του )


2 .Ζεστάνετε το υπόλοιπο λάδι σε ενα τηγανι, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τζίντζερ, ανακατεύετε για 2 λεπτα

3. Προσθέστε τις κόκκινες και το κίτρινες πιπεριές και το φυλλο αρακα ανακατεύετε για αλλα 2 λεπτα, προσθέστε σάλτσα σόγιας, το χοιρινό , ανακατεύετε-τηγανίζουμε μέχρι να μαλακώσουν πιπεριές

4. Προσθέστε τα σπαράγγια, δαμάσκηνα αλεσμενα, και την Χόι σιν σάλτσα, ανακατεύετε και το αφηνετε για 5-6 λεπτα
σερβιρετε πανω σε ρυζι γασεμι η μπασματι
http://matzadoura.pblogs.gr/pages/2.html