Στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού μια ακόμα νεομυθολογία απασχολεί τους ερευνητές των ΗΠΑ. Πρόκειται για το αινιγματικό αεροδρόμιο του Ντένβερ, για το οποίο κυκλοφορούν σκοτεινές φήμες που το εμπλέκουν στα σχέδια της Νέας Τάξης πραγμάτων, ενώ μερικοί άλλοι ισχυρίζονται ακόμα και πως έχει σχέση με το εξωγήινο ζήτημα.
Η λαϊκή ρήση «δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά» φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση του συγκεκριμένου αεροδρομίου, το οποίο είναι γεμάτο αποκρυφιστικά και μασονικά σύμβολα, με αποκορύφωμα τις αλλόκοτες τοιχογραφίες. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και ας προσπαθήσουμε να ρίξουμε φως στα μυστήρια του αεροδρομίου.



Οι λευκές κορυφές/ τέντες που σκεπάζουν το αεροδρόμιο του Denver
αναπαριστούν τα περίφημα Rocky Mountains της περιοχής.




Κατασκευαστικός Κολοσσός
Το αεροδρόμιο του Ντένβερ είναι το μεγαλύτερο σε έκταση αεροδρόμιο των ΗΠΑ και το τρίτο στον κόσμο. Με τα 140 Km2 του δεσπόζει σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από την πόλη του Ντένβερ και είναι το 5ο αεροδρόμιο των ΗΠΑ από άποψη αριθμού επιβατών, εξυπηρετώντας το 2006 περίπου 50 εκατομμύρια επιβάτες. Η εκπληκτική οροφή του κατασκευάστηκε έτσι που να μοιάζει με τις χιονισμένες οροσειρές του Κολοράντο και το κόστος του ξεπέρασε κατά πολύ τον αρχικό προϋπολογισμό, φτάνοντας στο αστρονομικό ποσό των 4,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Μέχρι εδώ θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί πως όλα είναι καλά, όμως υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που προκαλούν ερωτηματικά, τουλάχιστον στους συνωμοσιολόγους. Παραβλέποντας το γεγονός ότι ξεπεράστηκε κατά πολύ το αρχικό κόστος, μιας και έτσι φαίνεται να συμβαίνει τελικά με όλα τα δημόσια έργα, στο αεροδρόμιο του Ντένβερ φαίνεται πως η υπερβολή έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο. Σύμφωνα με τους ερευνητές, δόθηκε εντολή να κλείσει το παλιό αεροδρόμιο της πόλης, το Stapleton, το οποίο λειτουργούσε υποδειγματικά και χωρίς προβλήματα. Η θέση του νέου αεροδρομίου βρίσκεται σε μια απομονωμένη περιοχή, στην πρωτοφανώς μεγάλη απόσταση των 40 Km από την πόλη. Η πρόσβαση από το Ντένβερ στο αεροδρόμιο, καθώς και ανάμεσα στα διάφορα κτίριά του, γίνεται χάρη σε ένα κολοσσιαίο σιδηροδρομικό δίκτυο, για το οποίο χρησιμοποιήθηκαν χιλιάδες μίλια σιδηροδρομικών γραμμών, ενώ οι οπτικές ίνες που χρησιμοποιήθηκαν, ξεπερνούν τα 5.300 μίλια, δηλαδή το μήκος του ποταμού Νείλου. Ο τεράστιος κεντρικός σταθμός κατασκευάστηκε με μάρμαρο από όλα τα μέρη της Γης, πράγμα ανεξήγητο με βάση τον ήδη επιβαρυμένο προϋπολογισμό.
Η επιλογή της τοποθεσίας φαίνεται να μην ήταν ιδανική, δεδομένου ότι στην περιοχή επικρατούν συνήθως δυσμενείς καιρικές συνθήκες και ισχυροί άνεμοι, που συνεχώς προκαλούν το κλείσιμο του αεροδρομίου και τη ματαίωση εκατοντάδων πτήσεων, γεγονός που δεν συνέβαινε στο Stapleton.



Το αεροδρόμιο του Denver καλυμμένο από χιονοθύελλα, στις 22 Δεκεμβρίου του 2006.

Ένα άλλο αινιγματικό γεγονός είναι ότι χτίστηκαν υπόγεια επίπεδα και κτίρια που στη συνέχεια θάφτηκαν κάτω από χιλιάδες τόνους χώματος, με τη δικαιολογία ότι τα κτίρια εκείνα ήταν ελαττωματικά. Για την κατασκευή των έργων αυτών προσελήφθηκαν εταιρείες και εργάτες που σύντομα απολύονταν προφανώς, όπως λένε κάποιοι, για να μην έχει κανείς πλήρη εικόνα του έργου. Σύμφωνα με τους ερευνητές Alex Cristopher και David Icke, κάτω από το αεροδρόμιο του Ντένβερ υπάρχει μια τεράστια βάση έκτασης περίπου 8 Km2 στην οποία εργάζονται άνθρωποι από κοινού με εξωγήινους. Οι δύο ερευνητές στηρίζουν την άποψή τους σε μαρτυρίες εργατών. Κάποιοι άλλοι αναφέρουν την ύπαρξη 8 υποεπιπέδων και την εκπομπή υπερήχων και υποήχων, εξαιτίας των οποίων αρκετοί επιβάτες αναφέρουν δυσφορία μόλις πατήσουν το πόδι τους στο αεροδρόμιο.



Η είσοδος στο Concourse B.

Μασονικά και άλλα Σύμβολα
Το αεροδρόμιο είναι γεμάτο μυστικιστικά σύμβολα, με αποκορύφωμα τις τοιχογραφίες που θα μας απασχολήσουν λίγο παρακάτω. Η τεράστια αποβάθρα ονομάζεται «Μεγάλη Αίθουσα», όρος που χρησιμοποιείται για τους χώρους όπου συγκεντρώνονται οι Μασόνοι. Εάν αυτό σας ακούγεται υπερβολικό ως σύνδεση, η χρονοκάψουλα που βρίσκεται εκεί θα σας διαλύσει κάθε αμφιβολία, καθώς επάνω της διακρίνεται ο Διαβήτης των Ελευθεροτεκτόνων.



Η χρονοκάψουλα.



Ο διαβήτης στη χρονοκάψουλα.

Μπορείτε επίσης να δείτε αγάλματα gargoyles, όπως ακριβώς και στους καθολικούς ιερούς ναούς. Για το πάτωμα της αίθουσας χρησιμοποιήθηκε μάρμαρο από όλα τα μέρη της Γης, ενώ επάνω του είναι χαραγμένες περίεργες φράσεις, που ίσως αποτελούν τα ονόματα από Ιερά Όρη των ινδιάνων. Στο παρεκκλήσι θα διαπιστώσετε την ύπαρξη σχεδόν όλων των θρησκειών σε έναν και μοναδικό χώρο. Παρά ταύτα, προσωπικά θεωρώ πως όλα αυτά ωχριούν μπροστά στις τερατώδεις τοιχογραφίες..

Οι Τερατώδεις Τοιχογραφίες
Κοιτάζοντας κανείς τις τοιχογραφίες θα πιστέψει ίσως τα λόγια του δημιουργού τους Leo Tanguma, ο οποίος είχε δηλώσει ότι « Αποστολή μου είναι να τονίσω την αξιοπρέπεια όλων των ανθρώπων, να διατηρήσω την πολιτιστική κληρονομιά των Chicanos και, το πιο σημαντικό από όλα, να διαδώσω τις ιδέες της αγάπης, του σεβασμού και της δικαιοσύνης». Πράγματι, είναι πιθανό να διαπιστώσετε κανείς ένα αντιπολεμικό μήνυμα κοιτάζοντας τις τοιχογραφίες, μελετώντας τις όμως προσεκτικά, ίσως και να αλλάξει άποψη, όπως και αρκετοί άνθρωποι που τις πρωτοαντίκρισαν στην τελετή των εγκαινίων του αεροδρομίου.
Οι τοιχογραφίες περιέχουν δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες λεπτομέρειες που δεν γίνονται αντιληπτές με μια απλή ματιά. Στην πραγματικότητα, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς σημαίνουν όλες αυτές οι απεικονίσεις, μερικοί πάντως πιστεύουν ότι δεν είναι τίποτε άλλο από την αποτύπωση των σκοτεινών σχεδίων της Νέας Τάξης πραγμάτων και της Μυστικής Κυβέρνησης που έχει επιβληθεί.
Υπάρχει μια τοιχογραφία στην οποία ένας στρατιώτης, ντυμένος με γερμανική στολή και έχοντας πρόσωπο που μοιάζει πολύ με τους περίφημους Γκρίζους Εξωγήινους, κρατάει ένα ισλαμικό ξίφος και τρυπάει ένα περιστέρι. Στα δεξιά του, ανάμεσα σε ερείπια, ένα κοριτσάκι με Σταυρό στο στήθος κοιμάται ή είναι νεκρό, κρατώντας ένα αρκουδάκι στο χέρι. Σε μια άλλη τοιχογραφία παιδιά από όλα τα έθνη της Γης κρατούν ξίφη, τυλιγμένα με τη σημαία του κράτους τους και τα προσφέρουν σε ένα μικρό γερμανόπουλο, το οποίο έχει σιδερένιο το ένα του χέρι και σπάζει τα ξίφη με ένα σφυρί, ενώ κάτω του κείτεται η φιγούρα του νεκρού πλέον εξωγήινου στρατιώτη, πάνω από τον οποίο στέκουν δύο περιστέρια. Σε άλλο σημείο, τρία φέρετρα ανοιχτά, με γυναίκες νεκρές μέσα τους, μια φιγούρα που μοιάζει με το Χριστό και λατρεύει ένα φυτό, το οποίο δείχνει να μην είναι κάποιο από τα γνωστά φυτά του πλανήτη μας, εικόνες ζώων με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά, φάλαινες που εκτινάσσονται από μια φλεγόμενη θάλασσα και μια πόλη στο βάθος που έχει πιάσει πυρκαγιά. Οι λεπτομέρειες αυτής της τοιχογραφίας είναι κυριολεκτικά εκατοντάδες, όπως μάτια που κρύβονται σε διάφορα σημεία, ενώ ερευνητές ισχυρίζονται πως τα φυτά που απεικονίζονται εκεί είναι όλα τους δηλητηριώδη.

Τι Συμβαίνει με τις Τοιχογραφίες;
Η αλήθεια είναι πως ακόμα και αν παραβλέψει κανείς τα συνωμοσιολογικά σενάρια, το λιγότερο που μπορεί κανείς να πει για αυτές είναι ότι είναι αλλόκοτες και συνήθως δεν παίρνουν καλές κριτικές από τους επισκέπτες του αεροδρομίου, αφού οι περισσότεροι τις θεωρούν απωθητικές. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί ο στρατιώτης που μοιάζει με εξωγήινο αν και η επίσημη άποψη είναι ότι φοράει απλώς αντιασφυξιογόνο μάσκα.



Ο περίφημος στρατιώτης/ εξωγήινος.

Ο Alex Christopher ισχυρίζεται πως ο καλλιτέχνης του είχε εκμυστηρευθεί ότι δέχτηκε οδηγίες σχετικά με το πώς να σχεδιάσει τις τοιχογραφίες δήλωση την οποία αρνήθηκε αργότερα. Έτσι, οι περισσότεροι ερευνητές θεωρούν πως ο καλλιτέχνης ήταν θύμα Mind control.



Φοβερές λεπτομέρειες.



Το γερμανόπουλο με το σφυρί του Θωρ.



Στη δέλτο των Μάγιας αναφέρεται η καταστροφή του κόσμου.



Νεκρό κορίτσι σε ανοικτό φέρετρο.



Μια απατηλή ευτυχία γεμάτη συμβολισμούς.

Ορισμένοι άλλοι παρατηρούν πως οι τοιχογραφίες παραπέμπουν σε συγκεκριμένες ομάδες και θεωρίες και προκαλούν ενδιαφέρουσες σκέψεις. Για παράδειγμα, τα τρία φέρετρα με τις νεκρές γυναίκες, που ανήκουν στη λευκή, τη μαύρη και την κόκκινη φυλή, συνδέονται με τελετουργίες της Λέσχης των Οστών και του Κρανίου, μέλη της οποίας υπήρξαν οι Πρόεδροι Μπους.
Η αλήθεια είναι πως ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει τις τοιχογραφίες με όποιον τρόπο θέλει..

Ένα απλό Αεροδρόμιο ή κάτι Παραπάνω;
Μέσα στον περιορισμένο χώρο ενός άρθρου προσπάθησα να παρουσιάσω όσο το δυνατό πληρέστερα την εικόνα ενός αεροδρομίου που ποτέ δεν έχω επισκεφτεί. Οι σκεπτικιστές σίγουρα (και με το δίκιο τους σε αρκετά σημεία) θα κρίνουν ως υπερβολικές τις θεωρίες συνωμοσίας. Από την άλλη, ερευνητές όπως ο David Icke πιστεύουν ότι το αεροδρόμιο του Ντένβερ δεν είναι τυχαίο, μιας και η πόλη αυτή έχει επιλεγεί από τη Μυστική Κυβέρνηση ως το κέντρο του δυτικού τομέα των ΗΠΑ. Ο Icke ισχυρίζεται ότι η Ατλάντα θα είναι το ανατολικό κέντρο, για αυτό και ο σχεδιασμός των αεροδρομίων των δύο πόλεων είναι παρόμοιος.
Φοβάμαι πως δεν είναι δυνατό να εξακριβώσουμε εάν οι παραπάνω θεωρίες είναι αληθινές. Ωστόσο, είναι οφθαλμοφανές ότι το αεροδρόμιο βρίθει μυστικιστικών συμβόλων, τα οποία δεν μπορεί να τοποθετήθηκαν εκεί τυχαία αλλά από κάποιον ή κάποιους που είναι γνώστες αυτών των θεμάτων. Ποιος είναι ο σκοπός αυτών των συμβολισμών; Πολλοί θεωρούν ότι οι τοιχογραφίες διηγούνται ουσιαστικά τα σχέδια της Νέας Τάξης για ολόκληρο τον πλανήτη. Δεν μπορούν να μην παρατηρήσουν ότι η φλεγόμενη πόλη έχει δύο ουρανοξύστες που μοιάζουν πολύ με τους Δίδυμους Πύργους, ενώ επισημαίνουν πως κατά καιρούς γίνονται τροποποιήσεις σε διάφορα σημεία της τοιχογραφίας, τονίζοντας κάποια μέρη της περισσότερο από κάποια άλλα. Οι συνωμοσιολόγοι πιστεύουν πως πιθανώς τα σημεία που τονίζονται αφορούν στα σχέδια εκείνα που έχουν ήδη υλοποιηθεί, όπως συνέβη στην απεικόνιση της φλεγόμενης πόλης, η οποία ίσως και να είναι η Νέα Υόρκη. Παρατηρούν ακόμη πως επάνω από τη φιγούρα του στρατιώτη, την οποία ονομάζουν Darth Vader λόγω της ομοιότητάς της με τον συγκεκριμένο ήρωα των ταινιών Star Wars, υπάρχουν λωρίδες καπνού, που σύμφωνα με αυτούς είναι τα μυστηριώδη chemtrails.
Όλα αυτά αλλά και περισσότερα που μόνοι σας θα διακρίνετε, δεν μπορούν να αποτελούν απλές συμπτώσεις..



Μία τυπική αίθουσα αναμονής στο Concourse A (Πύλη Α31) του αεροδρομίου του Denver.
Σύμφωνα με φήμες, κάτω από αυτήν και ολόκληρο το αεροδρόμιο υπάρχουν εγκαταστάσεις
8 τετραγωνικών χιλιομέτρων, όπου άνθρωποι και εξωγήινοι εργάζονται από κοινού!ΠΗΓΗ