"Τα έθνη του κόσμου πέφτουν το ένα μετά το άλλο. Ενώ προσπαθούν να διαπραγματευτούν τα χρέη τους, καταστρέφονται και υποκαθίστανται από μια παγκόσμια φασιστική δικτατορία των τεχνοκρατών. Οι οικογένειες χάνουν τις αποταμιεύσεις μιας ολόκληρης ζωής".
"Las naciones del mundo van cayendo una tras otra. Intentando negociar sus deudas, se
están viendo destruidas y reemplazadas por una dictadura fascista imperial o internacional de los tecnócratas. Las familias están perdiendo los ahorros de toda su vida".


Στον απόηχο της φετινής συνόδου της Λέσχης Bilderberg, στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, μια συνέντευξη που έδωσε ο γνωστός Ισπανός δημοσιογράφος και συγγραφέας, Daniel Estulin, δίνει το στίγμα των θεμάτων που εμφανίζονται σε πρώτο πλάνο ως ο κύριος άξονας για τους συνέδρους, τα ισχυρά μέλη της παγκόσμιας ελίτ που έλαβαν πρόσκληση για να συμμετάσχουν στην φετινή σύνοδο.


Η συνέντευξη παραχωρήθηκε την 1η μέρα της συνόδου (31/05) στον γνωστό ιδιοκτήτη του διαδικτυακού καναλιού Ιnfowars, Alex Jones, και μεταδόθηκε ζωντανά μέσω διαδικτύου, την ώρα που ο Jones βρισκόταν έξω από το ξενοδοχείο Westfields Virginia, μαζί με τους συνεργάτες του, για να καλύψει την σύνοδο.



Σύμφωνα με τον Estulin, οι συνεδριάσεις άρχισαν από νωρίς το πρωί (8:00 π.μ) της 1ης μέρας της συνόδου. Τα σημεία τα οποία, σύμφωνα με τον Estulin, θεωρούνται το στίγμα της φετινής συνόδου είναι τα εξής:


Η Λέσχη Bilderberg θα προσπαθήσει να αναζητήσει μέσα στους επόμενους μήνες έναν τρόπο να υποτιμήσει το δολάριο ΗΠΑ σε σχέση με το νόμισμα της Κίνας. Αυτό, δεν αποτελεί ακριβώς είδηση, αφού οι αρκετά ενημερωμένοι το γνωρίζουν εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό που ίσως εντυπωσιάζει είναι το γεγονός ότιμια ομάδα περίπου 125 ισχυρών ατόμων βρίσκεται σε έναν χώρο και από κοινού αποφασίζει πώς θα συμβεί αυτή η καταστροφή της αξίας του δολαρίου και η ενίσχυση του κινεζικού νομίσματος. Φυσικά, η Ουάσιγκτον δεν θα βγει για να ανακοινώσει κάτι τέτοιο δημόσια. Απλά θα παρουσιάσουν μια εικόνα κατάλληλη, όπου θα ενοχοποιείται η Κίνα για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΗΠΑ. Έτσι θα έχουμε μια μετάθεση ευθύνης, την στιγμή που αυτό που πραγματικά επιδιώκει η Ουάσιγκτον είναι:


1. ένα υποτιμημένο δολάριο
2. τον πληθωρισμό που θα προκύψει από αυτή την υποτίμηση και
3. την διόγκωση των χρεών όλων των χωρών και την αύξηση των δεσμεύσεων και υποχρεώσεων που συνδέονται με αυτήν.


Φυσικά, οι λαοί θα γίνουν τα πειραματόζωα σε αυτή τη διαδικασία, και σε αυτή τη φάση, ο αμερικανικός λαός. Ο πλούτος των λαών χρησιμοποιείται σε αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι. Η αγοραστική αξία του δολαρίου ΗΠΑ θα θυσιαστεί για να επιτευχθούν όλα τα παραπάνω, χωρίς καν να ερωτηθεί ο αμερικανικός λαός.


Ένα άλλο θέμα που απασχολεί άμεσα τη Λέσχη Bilderberg, και στο οποίο αναφέρθηκε ένας από τους συνέδρους σε εμπιστευτική συνομιλία που είχε με τον Estulin, είναι ο τρόπος με τον οποίο θα εκτελεστεί μια νέα μεγάλη έκρηξη σε στυλ Lehman Brothers. Ο σύνεδρος δήλωσε χαρακτηριστικά: "Η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ΗΠΑ βρίσκονται και οι δύο σε μια τροχιά σύγκρουσης, η οποία θα οδηγήσει σε μια δεύτερη γιγαντιαία έκρηξη τύπου Lehman".



H συζήτησή των συνέδρων πάνω σ' αυτό το θέμα δεν ολοκληρώθηκε στην πρωινή σύσκεψη της 1ης ημέρας της συνόδου και θα συνεχιστεί το απόγευμα.


Ένα άλλο σχετικό και κεντρικό θέμα της συζήτησής τους είναι ο πανικός των αναλήψεων από τράπεζες, γεγονός που θα καρφώσει το τελευταίο καρφί στο φέρετρο όλων των σύγχρονων οικονομιών. Έχουμε ήδη γίνει μάρτυρες μιας εσκεμμένης προπαγάνδας, που οδηγεί τους καταθέτες των οικονομικά ανίσχυρων χωρών να σχηματίζουν ουρές έξω από τράπεζες.


Αυτό το είχαμε ήδη προβλέψει πριν από 2 και κάτι χρόνια. Είχαμε πει τότε ότι το πρώτο θύμα της επίθεσής τους θα είναι η Ελλάδα,πράγμα που συνέβη.


Και η Ελλάδα θα χρησιμοποιηθεί ξανά, σαν αδύναμος κρίκος, και στη συνέχεια η Ισπανία, η Πορτογαλία, και λογικά η Ιταλία και η Γαλλία.


Ωστόσο, η Ιταλία αποτελεί μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Πολλοί έχουν μιλήσει για την κατάρρευση της ιταλικής οικονομίας, αλλά σύμφωνα με δικές μου πηγές, η Ιταλία δεν θα καταρρεύσει ποτέ, λόγω του ισχυρού θεσμού που υπάρχει μέσα σε αυτή τη χώρα και ονομάζεται Βατικανό. Αυτό θα φροντίσει να μην καταρρεύσει το ιταλικό σύστημα.


Είναι ενδιαφέρον επίσης να γίνει στο σημείο αυτό μια σύγκριση.


Όταν γινόταν η σύνοδος Bilderberg του 2008, το κύριο θέμα των συζητήσεων ήταν τι θα γίνει με τις επιχειρήσεις, τράπεζες και πολυεθνικές, που απειλούνταν με χρεοκοπία.


Φέτος, 4 χρόνια μετά, έθνη ολόκληρα βρίσκονται στο χείλος της χρεοκοπίας λόγω της σχεδιασμένης ώθησης των τραπεζών στο χείλος της κατάρρευσης. Βλέπουμε την Ισπανία να πλησιάζει την χρεοκοπία και αυτό δεν είναι οφθαλμαπάτη.


Παράλληλα, ακούμε τις δηλώσεις του Βαν Ρομπέι, ο οποίος τάσσεται υπέρ του συντονισμού όλων των οικονομιών της Ευρώπης από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μέσω της δημιουργίας μιας ευρωπαϊκής "ένωσης τραπεζών" σε πρώτη φάση, που αργότερα θα υπαχθούν στην Παγκόσμια Τράπεζα.


Αυτό που πρέπει να αντιληφθούμε είναι ότι η όλη υπόθεση της "διάσωσης" των χωρών όπως η Ελλάδα και η Ισπανία είναι μια παγίδα. Αντί να σώσουν αυτές τις οικονομίες, έχουν μεταφέρει τεράστιες ποσότητες χρέους, από τα χέρια ιδιωτών, τραπεζών και ισχυρών εταιρειών, στα χέρια των κρατών, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η κατάρρευση των οικονομιών.



Το χρέος αυτό δεν είναι δυνατό να αποπληρωθεί. Αυτό που επιδιώκουν στην πραγματικότητα είναι η χρεοκοπία των κρατών και των κυβερνήσεων. Αυτό το βλέπουμε ήδη να συμβαίνει στην Ελλάδα εδώ και αρκετούς μήνες και το βλέπουμε και στην Ισπανία αυτή τη στιγμή.


Η τραγωδία που διαδραματίζεται στην Ελλάδα σήμερα, και εμείς μπορούμε να την παρακολουθήσουμε μόνο μέσα από τα μέσα ενημέρωσης, είναι απερίγραπτη. Ο ελληνικός λαός χάνει όλα αυτά για τα οποία μόχθησε στα 40 ή 50 χρόνια δουλειάς του και δεν υπάρχει κανείς να τον υπερασπιστεί. Ο πραγματικός σκοπός των διαδοχικών "πακέτων" που παραλαμβάνει η Ελλάδα δεν είναι η αποπληρωμή του χρέους της, αλλά η καταστροφή του ελληνικού κράτους.


Η ίδια διαδικασία διαφαίνεται αυτή τη στιγμή στην Ισπανία. Και όλες αυτές οι δήθεν διαπραγματεύσεις μεταξύ των κυβερνήσεων και της ΕΚΤ δεν γίνονται για να εξυγιανθούν οι οικονομίες των χωρών, αλλά για να παραδοθούν τα έθνη του κόσμου, το ένα μετά το άλλο, σε μια δικτατορία των αγορών.


Και αυτό ακριβώς διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας σήμερα. Γινόμαστε μάρτυρες της υποκατάστασης των εθνών-κρατών από μια παγκόσμια φασιστική δικτατορία των τεχνοκρατών.





Πηγή


http://redskywarning.blogspot.gr

http://antipliroforisi.blogspot.gr/2012/06/bilderbeg.html