Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

Κάτι συμβαίνει! Ετοιμάζουν «Κιβωτό του Νώε»

Το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας, σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνει και ο Πρύτανης του, Viktor Sadivnichy, προετοιμάζει την δημιουργία μια σύγχρονης Κιβωτού του Νώε, η οποία θα περιλαμβάνει το DNA κάθε ζωντανού οργανισμού. Ο ίδιος ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου της Μόσχας δήλωσε: «Θα δημιουργηθεί μια αποθήκη δεδομένων στην οποία θα αποθηκευτεί κάθε ον που υπάρχει στη Γη, ζωντανοί οργανισμοί αλλά και οργανισμοί που βρίσκονται υπό εξαφάνιση ή διαφέρουν απειροελάχιστα μεταξύ τους».
Η Κιβωτός αναμένεται να είναι έτοιμη το 2018 ενώ το εν λόγω σχέδιο έχει ήδη λάβει την μεγαλύτερη επιχορήγηση που έχει δοθεί ποτέ σε αντίστοιχο ρωσικό ίδρυμα αφού το ποσό αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ.
Το εγχείρημα αποτελεί την πιο πρόσφατη και τεχνολογικά εξελιγμένη προσπάθεια δημιουργίας μια τράπεζας DNA.accessthenews

Το διαβάσαμε από το: Κάτι συμβαίνει! Ετοιμάζουν «Κιβωτό του Νώε» http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/11/blog-post_399.html#ixzz3r6HOIICO

1 σχόλια:

  1. Δάνειο προσφορά χρήματος μεταξύ συγκεκριμένων
    Είμαι ένα άτομο οικονομικών. Κάνω τα δάνεια μεταξύ ιδιωτών στις οικονομικές δυσκολίες και είναι σε θέση να επιστρέψει το ποσό που δανείστηκε. Μου όροι του δανείου είναι απλά και καλά déterminées. εγώ σημαντικό κεφάλαιο που μπορεί να προσφέρει ένα δάνειο για ιδιώτες και οι διάρκειες θα πρέπει να βασίζεται σε μηνιαίο προϋπολογισμό σας .Αν έχετε σχέδια για να κάνει ή αν είστε σε δυσχερή οικονομική κατάσταση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου ταχυδρομείο, το συντομότερο δυνατόν με το ποσό του χρόνου και του δανείου σας, γνωρίζοντας ότι το επιτόκιο μου είναι 3%.
    E-mail: finanzboscqjack22@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...