Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ Ο ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ! ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…! ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΑΣ….ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ..


Στην ιστοσελίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη διαβάζουμε…Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Αφού αποφοίτησε αριστούχος από το Κολλέγιο Αθηνών συνέχισε τις σπουδές του στην Αμερική. Σπούδασε κοινωνικές επιστήμες στο Harvard από όπου αποφοίτησε με την ανώτατη τιμητική διάκριση «summa cum laude» ενώ τιμήθηκε με τα έπαθλα «Hoopes» και «Tocqueville» για την εκπόνηση της διατριβής του με θέμα την αμερικανική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα. Συνέχισε τις σπουδές του στο Stanford, στον τομέα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και τις ολοκλήρωσε στο Harvard Business School στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων.

Μέχρι τώρα τρίχες κατσαρές…. Δεν έχει δουλέψει ούτε για μια ώρα στην ζωή…. Και δεν έχει ούτε ένα ένσημο….

Για να δούμε όμως τι θα συμβεί την ώρα που επιστρέφει στην Ελλάδα!

Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων στην Alpha Ventures της Alpha Bank και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Διατέλεσε για τρία χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών, την οποία και ανέδειξε σε κορυφαία εταιρεία στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά του private equity και του venture capital.

MONO ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ…. φίλε Κυριακό μέχρι τώρα…;

Aπο ιδιωτικό τομέα ξέρεις;

Κακομαθημένε βούτυρομπεμπέ

Kαι κάτι άλλο….Στις 2 Ελληνικές τράπεζες ποιος σε έβαλε….;

Ποιος πίεζε τους τραπεζίτες…

………….Που να μιλήσουν όμως σήμερα…. Από τον τάφο τους;

Μήπως ο μπαμπάς σου;

Μήπως o μπαμπάκας σου δεν… πίεζε τότε και τον Κώστα Καραμανλή να μην χτύπα τις Τράπεζες με αφορμή το σκάνδαλο με το Χρηματιστήριο…;

Πως..;

Και ήρθες εσύ μετά από χρόνια να κρίνεις τους δημοσίους υπαλλήλους…..

Κακομαθημένε βούτυρομπεμπέ

Άντε στύψε το πορτοκαλί σου στον λεμονοστύφτη της Siemens… να πάρεις μια βιταμίνη μικρέ…
Πηγή

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2015/09/blog-post_540.html#ixzz3n2Edf7JZ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...