Ιδιαίτερα αφυπνιστικό ντοκιμαντέρ του Jason Bermas για την Νέα Παγκόσμια Τάξη
που προετοιμάζουν εδώ και χρόνια οι λέσχες των οικονομικά και πολιτικά ισχυρών οι οποίοι καθορίζουν τις τύχες του κόσμου και αποφασίζουν για τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Η αποκαλούμενη "ελίτ" δεν έχει μόνο συνωμότησει για να δημιουργήσει μια δικτατορική παγκόσμια κυβέρνηση κατ 'ιδίαν, αλλά έχει δηλώσει την ατζέντα της δημοσίως εκατοντάδες φορές..


Τονίζοντας τα λόγια ανθρώπων όπως ο Paul Wolfowitz, ο Michael Mullen, ο David Cameron, Γκόρντον Μπράουν και πολλών άλλων, το βίντεο αποδεικνύει πως η Αόρατη Αυτοκρατορία εχει παραιτηθεί απο τις εικασίες και εχει περασει σε ωμά σκληρά γεγονότα κάτι το οποίο βιώνουμε και στην προσωπική μας ζωή εδώ και χρόνια.


Κατεύθυνόμαστε ολοταχώς προς τη δημιουργία ενός παγκόσμιου αυταρχικού καθεστώτος που πρόκειται να ελέγχει και να ρυθμίζει κάθε πτυχή της ύπαρξής μας. Όσο γρηγορότερα το αντιληφθούμε και το εμπεδώσουμε, τόσο γρηγορότερα θα αντιδράσουμε..


Παρακαλώ διαδώστε το βίντεο με κάθε τρόπο, βοηθήστε όσους αποκοιμίζονται απ'τα χαφιεδοκάναλα της προπαγάνδας και πλύσης εγκεφάλου να ξυπνήσουν οριστικά.


Δείτε το Ντοκιμαντέρ και θα καταλάβετε ...