Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ!!!ΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!

Θέλουν να μας κατασπαράξουν οι ύαινες της Ε.Ε

Σε μια αποκάλυψη βόμβα προέβη ο Βρετανός δημοσιογράφος Paul Mason, ο οποίος μεταδίδει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως η Κομισιόν διέταξε την Ελλάδα να παγώσει την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ανθρωπιστική κρίση, αλλά και εκείνου των 100 δόσεων, αφού άλλη ενέργεια θα εκλαμβάνονταν ως μονομερής ενέργεια ενάντια στη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου.

Ο δημοσιογράφος παραθέτει το μήνυμα του Ντέκλαν Κοστέλο διευθυντής στη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο οποίο προειδοποιείται η χώρα μας πως αν προβεί στην ψήφιση του νομοσχεδίου, αυτό θα συνιστά μονομερή ενέργεια.

Αυτό είναι το κείμενο του Κοστέλο προς την ελληνική πλευρά, χωρίς να γνωρίζουμε επακριβώς ποιος είναι ο αποδέκτης στην Ελλάδα:

“Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης χθες βράδυ, αναφέρατε πως σκοπεύετε να περάσετε από τη Βουλή αύριο, το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση. Αντιλαμβανόμαστε επίσης πως άλλες πολιτικές πρωτοβουλίες, μεταξύ των οποίων και εκείνη για τις δόσεις προς το δημόσιο, αναμένεται να έρθουν σύντομα στο κοινοβούλιο.

Θα συνιστούσαμε έντονα να λάβετε την κατάλληλη επίβλεψη πρώτα, συμπεριλαμβανομένης και της συνάφειας-συνοχής με την μεταρρυθμιστική προσπάθεια. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν και πρέπει να το κάνουμε σε ένα συγκροτημένο και κατανοητό πλαίσιο.

Το να ενεργήσετε διαφορετικά θα αποτελούσε μονομερή ενέργεια και αυτό θα ερχόταν σε αντίθεση με τις δεσμεύσεις, συμπεριλαμβανομένης και της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου”.

Είναι εμφανές πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που μάλιστα έμοιαζε να παίρνει το ρόλο του πλέον ειρηνοποιού μέλους των θεσμών, πιέζει μέχρι τα άκρα τις σχέσεις Ευρώπης-Ελλάδας, αξιώνοντας την άδεια της νέας ελληνικής κυβέρνησης σε κάθε νομοθετική της πρωτοβουλία.


Ο Paul Mason επισημαίνει πως μια τέτοια κίνηση έρχεται λίγες ώρες μετά την πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα να συγκαλέσει πενταμελή έκτακτη σύσκεψη με την συμμετοχή του Γάλλου Πρόεδρου Φρανσουά Ολάντ, του προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και του Κεντρικού Τραπεζίτη της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής.

Παράλληλα, ο κ. Κοστέλο θέτει «βέτο» και για το νομοσχέδιο που αφορά φορολογικά θέματα, ήτοι στη ρύθμιση για τις 100 δόσεις.

Την είδηση-«βόμβα» μεταδίδει και το πρακτορείο Bloomberg.

Τα δύο εν λόγω νομοσχέδια θεωρούνται από τους «θεσμούς» ως μονομερής ενέργεια.

πηγη

http://www.volcanotimes.com/2015/03/blog-post_291.html#more

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...