Αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι Έλληνες !

Και σαφώς δεν εξυπηρετούν τους Έλληνες, ούτε και τα συμφέροντα της Ελλάδος ! Εξυπηρετούν τα συμφέροντα της πατρίδος τους, που ΔΕΝ είναι η Ελλάς. Για αυτό και πάμε συνέχεια από το κακό στο χειρότερο.....
Τσάντ Μινέικο Παπανδρέου: λιθουανοπολωνοαμερικανοεβραϊκής καταγωγής: έκανε υπερχρέωση της Ελλάδος 37 τρις δρχ.
Γιώργος Τσαντ Μινέικο Παπανδρέου: λιθουανοπολωνοαμερικανοεβραϊκής καταγωγής: έχει κάνει εντατικά μαθήματα ελληνικών επειδή δεν γνώριζε να τα μιλά καλά! Έχει δηλώσει ότι δεν νιώθει να ανήκει σε κάποιο συγκεκριμένο έθνος.
Καρα- αμαν- αλής: τουρκοεβραϊκό γένος ντονμέδων σαββατιανών.
Στεφανόπουλος: αλβανικής καταγωγής κατ' ιδίας δήλωσης, όπως επίσης δημοσίως και ξεδιάντροπα φόρεσε τον εβραϊκό κιπά.
Παπούλιας: επίσης εβραίος εξ Ιωαννίνων, γνωστός περί περιορισμού συνόρων της πατρίδος μας χάριν ευρωπαϊκής ενώσεως. Όπως και το προδοτικό δια την ελληνική εθνική κυριαρχία «μνημόνιο Παπούλια - Γιλμάζ».




Μπενάκη: εβραϊκό γένος Μπενάκη Χωρέμι ή Μπεν Χιράμ.

Βαρβιτσιώτης: κρυπτοεβραϊκό γένος Μπάρμπι.

Σημίτης: κρυπτομογγολοεβραίος «κινέζος», αληθινό όνομα Μαρδοχάι Αβουρής ή Εβέρ. Μόνος του το είπεσε συνέντευξη το 1999 στην τηλεόραση... Πρώτα καταχρέωσε την Ελλάδα και μετά μέσω του χρηματιστηρίου το 1999 την αποτελείωσε.

Έβερτ: εβραϊκό γένος Έβερ, σφράγισε τις πετρελαιοπηγές και δίωξε τον πρώτο Έλληνα που τόλμησε να εξορύξει πετρέλαιο επί ελληνικού εδάφους.

Μητσοτάκης: ελληνοεβραίοι από το εβραϊκό γένος Βενιζέλ ή Μπέν- Σαλόμ.

Πολύδωρας: προδότης εκβιαζόμενος μασόνος.

Αλαβάνος: κρυπτοεβραίος από το γένος Αλ- λεβί ή Λεβί.

Αβραάμ Λεσπέρογλου: ελληνοεβραίος ηγέτης των αναρχικών.

Κοής: (αρχηγός πυροσβεστικής κατά την διάρκεια της τρομοκρατικής εμπρηστικής επίθεσης εναντίον της χώρας μας από τους UCKάδες του Ντανίλο): το όνομα τα λέει όλα, Κοής ή Κοέν. Κατεπρόδωσε την Ελλάδα το 2007 και την άφησε να καεί.

Τέρενς Κουίκ: εβραιογενής, τουρκόφιλος, βραβείο Ιπεχτζή.

Χαανα Διαμαντοπούλου: εβραία.

Βενιζέλος: Τουργκούτσογλου ή τουργκούτ. Εβραιότουρκος.

Χρυσοχοϊδης: Κοέμ Κοεμτζόγλου.

(Καρατζαφέρης) Kara- Zafferi: τουρκοαλβανός από το γένος Ζαφέρι. Τριπλός πράκτορας της αλβανικής «Securimi», της τουρκικής "MIT" και της αγγλικής «Intelligence Service», την οποία επισκέπτεται κάθε μήνα στο Λονδίνο εναντίον των χωρών του άξονος Β.Α.Σ.Τ./Ρ. (Βουλγαρία- Αλβανία- Σκόπια- Τουρκία- Ρουμανία).

Ραγκούσης: Σαραγκούσης.

Παπαδήμος: ελληνοεβραίος το γένος Δαυίδ, Δαυίδοβ.

Γιάννης Στουρνάρας: ελληνοεβραίος Μπαιν Σαβί.




ΠΗΓΗ
Το διαβάσαμε από το: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ! Τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ των πολιτικών που μας κυβερνούν!!! (ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ) http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/03/blog-post_1521.html#ixzz2wVXaDzxl