Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

Πικάντικα παϊδάκια με μέλι



Υλικά συνταγής:

Παϊδάκια από αρνί ή κατσίκι: 800 γρ. (αφαιρέστε το εμφανές λίπος)
Τριμμένο σκόρδο: 3 σκελίδες
Χυμό λεμονιού: από μισό λεμόνι
Μέλι: 1 κουταλιά σούπας
Τριμμένο κύμινο: 2 κουταλάκια τσαγιού
Φρέσκο,τριμμένο τζίντζερ: 2 κουταλάκια τσαγιού
Τριμμένη κανέλα: 1/2 κουταλάκι τσαγιού
Αλάτι, πιπέρι: όσο σας αρέσει

Οδηγίες:
1. Βάζετε σε γυάλινο μπολ το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, το κύμινο, την κανέλα,το τζίντζερ και το μέλι.
Ανακατεύετε καλά.


Προσθέτετε τα παϊδάκια και ανακατεύετε να τυλιχτούν ολόγυρα.
Τα σκεπάζετε και τα βάζετε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον.

2. Ετοιμάζετε τα κάρβουνα ή το γκριλ στο δυνατό.
Βγάζετε τα παϊδάκια από το ψυγείο και τα ψήνετε και από τις 2 πλευρές, να ροδίσουν.

3. Τα βγάζετε σε πιατέλα, τα αλατοπιπερώνετε και τα σερβίρετε πολύ ζεστά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...