Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013

Ψαρονέφρι με μέλι, μουστάρδα και δενδρολίβανο



Περιγραφή

Πανεύκολο, γρήγορο και νόστιμο πιάτο!

Τι χρειαζόμαστε:

2 ψαρονέφρια
1/2 φλυτζανάκι ελληνικού καφέ ελαιόλαδο
2 κ.σ. μουστάρδα με κόκκους
1 1/2 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. φύλλα δενδρολίβανου
1/2 φλυτζάνι σόδα υγρή
αλάτι - πιπέρι

Πως το κάνουμε:

Ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το μέλι σε ένα φλυτζανάκι.

Σε βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και τσιγαρίζουμε καλά τα ψαρονέφρια από όλες τις πλευρές να πάρουν χρώμα.
Ρίχνουμε το δενδρολίβανο.
Ρίχνουμε τη σόδα και μόλις πάρει βράση αλατοπιπερώνουμε.
Αφήνουμε να βράσει το κρεατάκι με το ζουμί για 10-15' με κλειστό καπάκι.
Ρίχνουμε το μίγμα της μουστάρδας και ανακατεύουμε.
Μόλις πάρει μια βράση είναι έτοιμο.
Κόβουμε το ψαρονέφρι σε κομμάτια, περιχύνουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε.

Ταιριάζει πολύ με ρυζάκι.
http://www.melissocosmos.com/2012/11/blog-post_21.html#more

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...