“Καλύτερο από καλό …τρίκαλο”




Υλικά

1 κ.σ. βούτυρο

1 κ.γ. αλάτι

1 κούπα γάλα χλιαρό

1 κ.γ. ξίδι

1 πρέζα ζάχαρη

αλεύρι που φουσκώνει μόνο του όσο πάρει (περίπου 250-350 γρ.)




Εκτέλεση

Σε μπολ βάζουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το χλιαρό γάλα.

Ανακατεύουμε καλά να λιώσει το βούτυρο.









Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά









και σιγά-σιγά το αλεύρι μέχρι να πάρουμε ένα ζυμαράκι









που δεν κολλάει στο μπολ και στα χέρια μας.









Ανοίγουμε σε λαδωμένο ταψάκι.









Απλώνουμε στην επιφάνεια τη γέμιση που μας αρέσει.









Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 230 βαθμούς C με αντιστάσεις πάνω κάτω,

στην πρώτη από κάτω θέση του φούρνου,για περίπου 25-30 λεπτά.









Σερβίρουμε!!!











http://magyreuontas.blogspot.gr/2012/07/blog-post_8096.html