1. Όλυμπος

Το βουνό των 12 Θεών, από το 2005 άρχισε να απασχολεί έντονα τους λάτρεις των ufo, αφού η έντονη δραστηριότητα ιπτάμενων αντικειμένων στη περιοχή, μαρτυρά υπόγειες βάσεις μέσα σε ‘’κούφια’’ σημεία του βουνού. Καυτό σημείο για έρευνα, η ομιχλώδη περιοχή στα ‘’Καζάνια’’ όπου λέγεται ότι πολύ συχνά μέσα από την ομίχλη εμφανίζονται άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα και καυτά σημεία για παρατήρηση το βράδυ, τα χωριά κάτω από τα Πιέρια Όρη. Αν και κάποιοι αποδίδουν τις εμφανίσεις σε απόρρητα δισκοειδή σκάφη της ΕΑΒ, ομάδες μελετητών από όλο τον κόσμο επισκέπτονται το βουνό, ψάχνοντας για υπόγειες εξωγήινες βάσεις.




2. Λόφος Γορίτσας

Η τοποθεσία Παγασές, που βρίσκεται κοντά στο λόφο Γορίτσα ανατολικά του Βόλου, αποτελεί για τους ερευνητές των αρχαίων εξωγήινων έναν τόπο μυστικών κατασκευών σε συνεργασία ανθρώπων και Θεών! Ιστορικά κείμενα θέλουν την περιοχή να συνδέεται με την αρχαία Ιωλκό και την κατασκευή της θρυλικής ιπτάμενης Αργούς, όπως υποστηρίζουν και τα Ορφικά κείμενα. Οι υπόγειες στοές, ο συνεχής έντονος μαγνητισμός, αλλά και το παράξενο σχήμα των κτισμάτων που μοιάζει με αντίρροπο Έψιλον, έχουν φουντώσει στις μέρες μας τα νεομυθολογικά σενάρια και ωθούν τους τοπικούς ερευνητές σε συνεχείς έρευνες!


3. Δελφοί

Εκτός από την τακτική διέλευση ufo από τους ουρανούς της πόλης που είναι άξια παρατήρησης, αξίζει να επισκεφτείτε το Μαντείο των Δελφών που ήταν τα αρχαία χρόνια ο ‘’τηλεφωνικός θάλαμος’’ των Θεών. Τα μαγνητικά πεδία της περιοχής και ο ομφαλός της Γης, η λατρεία του εξωγήινου Θεού Απόλλων (που ήρθε από τον Σείριο), τα γραπτά κείμενα με τα συχνά ταξίδια του γιού του Ορφέα στη γενέτειρα του πατέρα του, και ο τελευταίος χρησμός της Πυθίας που αναγγέλλει την επιστροφή του Απόλλων… θα σας ωθήσουν στην περιοχή για περεταίρω έρευνα!


4. Αερογραμμές ufo στην Ελλάδα

Όλα αυτά τα χρόνια που μας απασχολεί το φαινόμενο των ufo στην Ελλάδα, έχουν παρατηρηθεί τρείς βασικές αερογραμμές συχνής διέλευσης αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων. Η Βόρεια, η Ολύμπια, και η Κεντροελλαδική. Στην Βόρεια, από τα καλύτερα σημεία παρατήρησης είναι τα προάστια του Κιλκίς, το Άγιο Όρος και η Μυτιλήνη. Στην Ολύμπια, η οποία είναι εσωελλαδική (δηλαδή αρχίζει και τελειώνει εντός Ελληνικού εδάφους), επιλέξτε ορεινά σημεία με λίγο φως που κοιτούν θάλασσα, από το Δίον έως τη Κυλλήνη της Εύβοιας . Στην Κεντροελλαδική επιλέξτε ένα από τα hot-spots σημεία… Κέρκυρα, Δελφούς, Κόρινθο, Σούνιο, Δήλο και Ρόδο.


5. EADS Κρήτης

Μια μυστική Ελληνική ιπτάμενη μηχανή αντιβαρύτητας με το όνομα «Νέαρχος», εικάζεται ότι πετά στους ουρανούς της Κρήτης αφού στις Μουρνιές του Νομού Χανίων βρίσκεται το εργοστάσιο κατασκευής της, ιδιοκτησίας της εταιρίας EADS 3 SIGMA (Εuropean Aeronautics Defense & Space Company). Στις περιφραζόμενες και φυλασσόμενες, ιδιωτικές παραθαλάσσιες εξέδρες απογείωσης κοντά στο Ελαφονήσι και στις ορεινές κοντά στον Αλίκαμπο, μπορείτε να δείτε (φυσικά στα μυστικά!) πολλές δοκιμές πυραυλικών βλημάτων, τηλεχειριζόμενων οχημάτων, αλλά και απόρρητων UAV (Unmanned/Uninhabited Aerial Vehicle) ιπτάμενων μηχανών που μπερδεύονται πολύ συχνά με ufo’s από παραθεριστές και κατοίκους της περιοχής.


6. Η πυραμίδα του Ταΰγετου

Ο ορεινός όγκος του Ταΰγετου αποτελεί προέκταση του ορεινού αρκαδικού όγκου του Μαίναλου και η κορυφή του με το όνομα Ουραμίδα, είναι η γνωστή πυραμίδα του Ταΰγετου. Οι σύγχρονοι ufo-ερευνητές δεν μιλούν για φυσικό σχήμα, αλλά για τεχνητό αρχαίο εξωγήινο κατασκεύασμα! Η γνώμη αυτή προκύπτει (εκτός από το πυραμοειδή σχήμα) από την μετάφραση του αρχαιοελληνικού ονόματος του βουνού («ταυ» στάση φωτός, «ταϋγετη» πλειάδες, «ταυ- ταϋγετη- τηϋγετον» η ροη του πλειάδος φωτός που σταματά στον Ταΰγετο), το σφραγισμένο σπήλαιο-βάραθρο στη κορυφή που αναφέρεται ως μια πύλη εισόδου στην πυραμίδα και την τέλεια σκιά της που σχηματίζεται στον αέρα, λίγο πριν την ανατολή του ήλιου προς τον μεσσηνιακό κόλπο! (ένα μοναδικό πλανητικό φαινόμενο διάθλασης φωτός). Ένας τόπος που πρέπει να επισκεφτείτε...


7. Καλαμίτσι Γεωργιούπολης

Στη Κρήτη, στον κόμβο της Γεωργιούπολης στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου, ένα περίεργο κεφάλι πλάσματος (το παράξενο ον του Αποκόρωνα που μοιάζει εξωγήινο) έχει σκαλιστεί σε ένα βράχο, λίγα μόλις μέτρα από το ξωκλήσι του Αγίου Αντωνίου. Το μυστήριο ξεδιπλώνεται εδώ και πολλά χρόνια και φαίνεται να το γνωρίζουν οι γεροντότεροι κάτοικοι του κοντινού χωριού Καλαμίτσι Αμυγδάλου. Και το σημαντικότερο, το σκαλιστό ον είναι προσβάσιμο από τον οποιονδήποτε!


8. Στάγειρα Χαλκιδικής

Στα Στάγειρα της Χαλκιδικής στην τοποθεσία «Μαύρη Πέτρα», εκτός από τους ασυνήθιστους μαύρους βράχους, εκπέμπεται και ένα μικρό ποσοστό ραδιενέργειας. Σύμφωνα με τον ίδιο τον Γεώργιο Γκιόλβα (Έλληνα ερευνητή ufo, καθηγητή και ευρεσιτέχνη) η ραδιενέργεια όπως και το χρώμα προέρχονται από τα αρχαία χρόνια, από την προσγείωση του ιπτάμενου δίσκου που έφερε τον 5χρονο Αριστοτέλη και τον πατέρα του Νικόμαχο στη Χθωνά (Γη), μετανάστες του πλανήτη Α του αστερισμού του Λαγού τον οποίο κατέστρεψαν οι Λίλιοι, κάτοικοι ενός άλλου πλανήτη. Το πανέμορφο και ιστορικό χωριό Στάγειρα βρίσκεται πάνω στον κεντρικό οδικό άξονα Θεσσαλονίκης - Ουρανούπολης. Επισκεφτείτε επίσης το Άλσος του Αριστοτέλη στην Β.Δ. είσοδο του Δήμου Σταγείρων - Ακάνθου και δείτε με τας μάτια σας τις θεϊκές εφευρέσεις του!


9. Σπήλαιο Κουκλεσίου

Το σπήλαιο Περιστέρι έξω από το χωριό Κουκλέσι στο δρόμο Άρτας - Ιωαννίνων ερευνάται από ειδικούς σπηλαιολόγους και εικάζεται ότι αποτελείται από επάλληλα επίπεδα και στοές. Σύμφωνα με τον ερευνητή ufo Σωκράτης Αικατενίδη, το σπήλαιο, εκτός από τα τρία επίπεδα στοών που ανακάλυψε και οδηγούν κάτω από τη Γη, υπάρχουν ενδείξεις αινιγματικών δραστηριοτήτων! Το σπήλαιο βρίσκεται 40 Km περίπου Νότια των Ιωαννίνων, σε υψόμετρο 640m σε μια απότομη πλαγιά που βλέπει στον ποταμό Λούρο και δύσκολα θα το προσεγγίσετε χωρίς άδεια αφού έχει χαρακτηριστεί ‘’προστατευόμενη περιοχή’’. Μήπως κάποιοι θέλουν κάτι να κρύψουν;


10. Χαράδρες Κρήτης

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κατοίκων ορεινών χωριών, μιλούν για εξωγήινες βάσεις ufo μέσα στις ανεξερεύνητες χαράδρες του νησιού και για παράξενα φώτα. Αν τις συνδυάσεις με τις φήμες που μιλούν για μυστικά πειράματα Ελληνικών ιπτάμενων μηχανών αντιβαρύτητας πάνω από τα φαράγγια, λόγο της δυσβατότητας και των ερημικών περιοχών... είναι μια καλή ευκαιρία για πρωτογεννή εξερεύνηση, αφού κανείς έως σήμερα δεν έχει απαντήσει για τα άγνωστα φώτα που λέγεται ότι βγαίνουν τη νύχτα μέσα από αυτές! (Έρευνα: Harris Koutsiaftis)





ufotruth-gr.blogspot.com
http://kostasedessa.blogspot.gr/2012/02/10-ufo-hot-spots.html