Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

Καρπουζόπιτα!!!!

ΤΟ ΠΙΟ ΕΎΚΟΛΟ ΓΛΥΚΌ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΎ!



Μια νοστιμότατη συνταγή που φτιάχνεται σε λίγα λεπτά και μπορείτε να την απολαύσετε ζεστή ή από το ψυγείο!


Ας το φτιάξουμε!
Τοποθετούμε το καθαρισμένο καρπούζι σε ένα μεγάλο μπολ και αρχίζουμε να το πολτοποιούμε όπως θα ζυμώναμε κιμά. Δεν το λιώνουμε τελείως αλλά και δεν αφήνουμε μεγάλα κομμάτια.
Προσθέτουμε στο καρπούζι την ζάχαρη, το αλεύρι, το μέλι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Λαδώνουμε το ταψί με το μισό Άλτις και ρίχνουμε το μισό σουσάμι ώστε να πιάσει όλη την επιφάνειά του.
Περιχύνουμε το μίγμα στο ταψί και το πασπαλίζουμε με την κανέλα, το άλλο μισό σουσάμι και το υπόλοιπο Άλτις. Ψήνουμε σε αερόθερμο για περίπου 50-60 λεπτά, στους 180-200 βαθμούς Κελσίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...