Ποιος δεν τη λατρεύει;;;;;



Υλικά
1 ζύμη για πίτσα
σάλτσα ντομάτας
10 μακρόστενες φέτες μπέικον
200γρ. τριμμένα κασέρια (κίτρινο τυρί)
200γρ. μοτσαρέλλα στρόγγυλη
2 μεγάλες πιπεριές λεπτοκομμένα
3 μανιτάρια λεπτοκομμένα
λίγο βούτυρο

Εκτέλεση
Λαδώνουμε λίγο το ταψί και απλώνουμε πάνω το ζυμάρι
(οι πιτσαδόροι λένε ότι το ζυμάρι πρέπει να είναι σφιχτό).



Απλώνουμε τη σάλτσα με ένα κουτάλι.



Τοποθετούμε επάνω στη σάλτσα το μπέικον,ενώ κρατάμε 2 φέτες για αργότερα,



τα κασέρια,τη μοτσαρέλλα,τις πιπεριές και τα μανιτάρια.



Κόβουμε κομμάτια το μπέικον που κρατήσαμε και το σκορπάμε στην επιφάνεια.
Τέλος βάζουμε λίγο βούτυρο παντού.



Ψήνουμε στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για 40 –50 λεπτά μέχρι να ροδίσει.



Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!




http://syntagesapospiti.blogspot.gr/2011/06/blog-post_03.html