Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ.
Αφορμή για να γράψω το παρακάτω άρθρο στάθηκε το βιβλίο του Γεωργίου Κασιμάτη "Εξωγήινη Αρχαιολογία". Έχω αναφερθεί κάποια στιγμή ξανά στο ιστολόγιο μου για το υπέροχο βιβλίο που εκδόθηκε πριν μια δεκαετία αλλά είναι πάντα τόσο επικαίρο..

Θυμάμαι τότε η πληροφόρηση γινοτάν είτε απο βιβλία είτε απο μηνιαία περιοδικά και κάθε φωτογραφία που βλέπαμε αναλυόταν ξανά και ξανά με το συνεχές ερώτημα να πλανάται στο μυαλό μας.. Υπάρχει άραγε ζωή σε άλλους πλανήτες; Και αν δεν υπάρχει και έχει καταστραφεί ο πολιτισμός τους; Δεν θα υπήρχαν ερείπια, κάποια
υπολείμματα πολιτισμού;
Ασφαλώς! Με την διαφορά ότι θα είχαν σκεπαστεί με διαστημική σκόνη, θα είχαν καταστραφεί από πτώσεις μετεωριτών και θα είχαν αλλοιωθεί από το πέρασμα του χρόνου.

Δεν μας ενδιαφέρει τι απέγινε αυτός ο πολιτισμός..Μας ενδιαφέρει να βρούμε στοιχεία. Αρχαιολογικά στοιχεία στην συγκεκριμένη περίπτωση που θα δείξουν ότι υπήρχε κάτι!


Στο κεφάλαιο "ΑΡΗΣ" του βιβλίου "Εξωγήινη Αρχαιολογία" και στην σελίδα 103 υπάρχει μια φωτογραφία που την παραθέτουμε ακριβώς από κάτω. Η φωτογραφία αυτή είναι από την περιοχή "ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΥΔΑΣΠΗ". Όπως βλέπετε και οι ίδιοι στην περιοχή αυτή εκτείνεται αυτό το ανεξήγητο "γυάλινο σκουλήκι" για πολλά χλμ. ενώ σε κάποια σημεία φαίνεται σε άλλα εξαφανίζεται και η ερμηνεία είναι ότι ΠΙΘΑΝΟΝ να αποτελεί κάποιο είδος υπόγειων-υπέργειων αγωγών επικοινωνίας του κόκκινου πλανήτη.
Τώρα αν θεωρείται πως το συγκεκριμένο είναι δημιούργημα της φύσης..
ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Mε την σημερίνή τεχνολογία θα ήμουν ανόητος αν δεν δοκίμαζα να επισκεφθώ την περιοχή ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΥΔΑΣΠΗ. Με ένα κλικ και το πρόγραμμα Google earth σε εφαρμογή μπορεί οποιοσδήποτε να μεταφερθεί εκεί σε λιγότερα από 5 δευτερόλεπτα.
Φυσικά δεν περίμενα να αντικρύσω την ποιότητα της παραπάνω φωτογραφίας και αυτό διότι 100% απ'ότι υπάρχει είναι επεξεργασμένο προκειμένου να μην φανερωθεί η αλήθεια!
Την παρακάτω φωτογραφία την βρήκα στις δίπλα συντεταγμένες: 3° 5'23.90"Β, 28°41'37.57"Δ. Με μπλε περίγραμμα επισημαίνω το στοιχείο.Η κάτω φωτογραφία είναι από τις συντεταγμένες: 2°13'45.35"Β, 28°35'11.10"Δ

Συντεταγμένες κάτω φωτογραφίας: 0°12'4.49"Ν, 45°33'40.69"Δ

Βρήκατε κάτι και εσείς; Στείλτε τις συντεταγμένες στο worldjudge2012@gmail.com να το ανεβάσουμε σε επόμενο άρθρο μας! Από εδώ και στο εξής θα ασχολούμαστε συστηματικά με την έρευνα επάνω στον Άρη και στο Φεγγάρι.
Καλή επιτυχία!


πηγή: worldjudge2012

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...