Νέα στοιχεία πειραμάτων ευγονικής στη εποχή του ψυχρού πολέμου



Ήταν ο Στάλιν πίσω από το περιστατικό του Roswell;
Ένα νέο βιβλίο ερευνητή συγγραφέα, αλλά και νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις για πειράματα ευγονικής από σταλινικούς γιατρούς, ταράσσουν τα νερά τις συνωμοσίας για το περιστατικό UFO του Roswell.

Οπός φαίνετε το όλο περιστατικό σύμφωνα με την συγγραφέα ήταν μια προσπάθεια για να τρομάξει και να αποπροσανατολίσει τους Αμερικανούς στη εποχή του ψυχρού πολέμου.

Στο βιβλίο "Περιοχή 51" από την Anni Jacobsen αναφέρετε ότι το άγνωστο σκάφος που συνέτριβη στην Γη στο Roswell το 1947 δεν ήταν εξωγήινο. Το UFO που έπεσε στην έρημο μέσα σε μια τρομερή καταιγίδα ήταν πραγματικά ένα άκρως απόρρητο σοβιετικό αεροπλάνο με αλλόκοτους, αεροπόρους παιδία, που είχαν ανατραφεί σε φρικιαστικά πειράματα ευγονικής ανάμεσα σε ανθρώπους και πιθήκους από τον ονομαζόμενο "χασάπη' των ναζί Joseph Μένγκελε.

Ο στόχος του Ιωσήφ Στάλιν σύμφωνα με τη Jacobsen, ήταν η δημιουργία πανικού στις ΗΠΑ αφού είχαν παρατηρήσει την εξωγήινη υστερία που προκάλεσε στον αμερικανικό πληθυσμό ο ραδιοφωνικός "Πόλεμος των Κόσμων" του Orson Welles το 1938. Σύμφωνα με το βιβλίο, η πλοκή άρχισε όταν η Σοβιετική Ένωση κατάσχεσε από τη Γερμανία στο τέλος του πολέμου ανώτερα κατά δεκαετίες τεχνολογικά ιπτάμενα "αυτοκινούμενα" οχήματα.

Στο βιβλίο, αλλά και από άλλες αξιόπιστες πυγές του βρετανικού τύπου αναφέρετε , ότι ο Μένγκελε πειραματιζόταν με κρατουμένους στο Άουσβιτς (όπου και κατέφυγε στην Νότια Αμερική μετά τον πόλεμο,) και στρατολογήθηκε σε συνεργασία με ρώσο γενετιστή, να δημιουργήσουν ένα πλήρωμα από μεταλλαγμένους αεροπόρους παιδιών - πιθήκων μεγέθους δωδεκάχρονων σε αντάλλαγμα ο ναζί "γιατρός" να συνέχιση ανενόχλητος σε νέο εργαστήριο ευγονικής.

Η αποστολή ήταν το αεροπλάνο να ήταν γεμάτο με "αλλοδαπούς παιδιά, ηλικίας 12 ή 13 χρόνων, που ο Στάλιν ήθελε να πέσουν στην Αμερική για να προκαλέσει υστερία παρόμοια με την εκπομπή το 1938 αλλά και να υπερφορτώσουν δοκιμαστικά τα συστήματα έγκαιρης προειδοποίησης τις αμερικανικής αεράμυνας, καθιστώντας την Αμερική ευάλωτη σε μια επίθεση. Το αεροπλάνο, οδηγούνταν εξ αποστάσεως από ένα άλλο αεροσκάφος, που συνετρίβη και οι Αμερικανοί αποσιώπησαν το περιστατικό.

Η διασταύρωση ανθρώπων με πιθήκους, σύμφωνα με πρόσφατα αποκαλυφθείσα απόρρητα έγγραφα στην Μόσχα αναφέρουν ότι κορυφαίος επιστήμονας κτηνοτροφίας στα μέσα της δεκαετίας του 1920 ο Ilya Ivanov, διατάχθηκε να αξιοποιούσε τις ικανότητες του επάνω στην εργασία του στα ζώα με την αναζήτηση και δημιουργία ενός υπέρ-πολεμιστή.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες της Μόσχας, ο Στάλιν είπε στον επιστήμονα: "Θέλω ένα νέο αήττητο άνθρωπο, αναίσθητο στον πόνο, ανθεκτικό και αδιάφορο για την ποιότητα των τροφίμων που θα καταναλώνει. Το 1926 το Πολιτικό Γραφείο στη Μόσχα πέρασε το αίτημα προς την Ακαδημία Επιστημών με την εντολή να μελετήσει την δημιουργία μιας "ζωντανής πολεμικής μηχανής"

Ο κ. Ιβάνοφ το 1926 είχε αποσταλεί στη Δυτική Αφρική με 200.000$ για τη διεξαγωγή των πρώτων πειραμάτων του στο εμποτισμό ανθρωπίνων σπερμάτων σε χιμπατζήδες!!. Τα πειράματα του κ. Ιβάνοφ, όπως αναφέρετε επίσημα σήμερα, ήταν μια συνολική αποτυχία. Τότε επέστρεψε στη Σοβιετική Ένωση, στην Γεωργία για να ξανά χρησιμοποιήσει το σπέρμα πιθήκου σε ανθρώπους εθελοντές αλλά αναφέρετε ότι εξίσου απότυχε.....

Το 1932 πέθανε, με εξαφανισμένο σχεδόν όλων των αριθμό των εργασιών του.

Να αναφέρουμε ότι πρόσφατα εντοπίστηκε και μελετάτε από επιστήμονες, περιοχή της Βενεζουέλας όπου ένα ολόκληρο χωριό βρέθηκε να αποτελείτε εξολοκλήρου από διδύμους. Ερευνάτε επίσης η καταγγελία για την παραμονή παλαιοτέρα στην περιοχή ενός λευκού γερασμένου γερμανού. Τα προγράμματα των διδύμων ήταν από τα αγαπημένα πειράματα του χασάπη "γιατρού" Τζόζεφ Μένγκελε.

Η πηγή τις Jacobsen, είναι ένας συνταξιούχος μηχανικός από την πρώην αμυντική εταιρία EG & G, όπου υπήρχε μια μυστική ομάδα επιστημόνων, μηχανικών και φυσικών η οποία χειριζόταν τα περισσότερα ευαίσθητα σχέδια της κυβέρνησης των ΗΠΑ, και του σχεδίου Roswell στην περιοχή 51 το 1978.

by SociaLMagazinE