Η παρακάτω σκηνή εκτυλίσσεται σε ένα υπόστεγο στην περιοχή Fort Bragg της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ. Τριάντα κατσίκες με ταμπελίτσες κρεμασμένες στο λαιμό τους βρίσκονται κάτω από αυτό και μασάνε με τις ώρες την τροφή τους κοιτάζοντας στο κενό! Στις ταμπέλες αναγράφεται ένας αριθμός από το 1 έως το 30.


Κάθε 10 περίπου λεπτά μία από αυτές σταματά ξαφνικά το μάσημα, σαν να της κόβετε η ανάσα. Για λίγα δευτερόλεπτα μοιάζει να πνίγεται και να μην μπορεί να αναπνεύσει, αλλά αμέσως μετά συνέρχεται και συνεχίζει να τρώει σαν αν μην συνέβη τίποτα. Αυτό συμβαίνει σταδιακά σε όλες τις κατσίκες του υπόστεγου!
Πώς να σκοτώσετε με τη δύναμη του μυαλού σας!
Ο ένας τοίχος του χώρου όπου βρίσκονται τα ζώα, είναι γυάλινος. Ακριβώς από πίσω του βρίσκεται ένα δωμάτιο. Σε αυτό είναι ένας νεαρός λοχίας του αμερικανικού στρατού ο οποίος έχει το πρόσωπό του «κολλημένο» στο τζάμι και ανά 10 λεπτά επιλέγει μία από τις κατσίκες και «καρφώνει» πάνω της το βλέμμα του! Λίγο πιο πέρα στέκονται και τον παρατηρούν πέντε αξιωματικοί!
Ο λοχίας επιλέγει την κατσίκα με τον αριθμό 17 και αρχίζει να την κοιτάει με απόλυτη αφοσίωση στο έργο του! Ξαφνικά το ζωντανό βγάζει μια σπαρακτική κραυγή και σωριάζεται νεκρό στο έδαφος. Οι πέντε αξιωματικοί αρχίζουν να χειροκροτούν! «Πέτυχε!», φωνάζουν ενθουσιασμένοι!
Ο λοχίας κάθεται εξουθενωμένος σε μία πολυθρόνα. Έχει μόλις καταφέρει να σκοτώσει ένα ζώο με τη δύναμη του μυαλού του! Επιτέλους μετά από χρόνια ερευνών το απόρρητο στρατιωτικό πρόγραμμα των ΗΠΑ με τον κωδικό "Project Jedi", αρχίζει να έχει θετικά αποτελέσματα!
Αν η παραπάνω σκηνή σας θυμίζει ταινία του Χόλιγουντ, είναι πολύ πιθανό να έχετε δει την ταινία με τίτλο "The Men Who Stare At Goats". Το σενάριό της δεν αποτελεί μυθοπλασία αλλά μεταφορά ενός υπαρκτού απόρρητου στρατιωτικού προγράμματος των ΗΠΑ.
Τι είναι το "Project Jedi" του αμερικανικού στρατού!
Πρόκειται για ένα άκρως μυστικό πρόγραμμα που είχε ως στόχο τη δημιουργία του υπερ- στρατιώτη που θα μπορούσε να γίνει αόρατος, να περνάει μέσα από τοίχους και να σκοτώνει με τη δύναμη της σκέψης του! Αν όλα πήγαιναν σύμφωνα με τους σχεδιασμούς των Αμερικανών οι «στρατιώτες Jedi» , θα είχαν την δυνατότητα αξιοποιώντας τις άγνωστες δυνάμεις του εγκεφάλου τους, να εξελιχθούν σε έναν ανίκητο στρατό «υπερανθρώπων»!
«Πρέπει να καταλάβουμε, ότι αυτές οι ιδέες δεν είναι παρανοϊκές» λέει ο λοχίας Glenn Wheaton, ένας στρατιώτης των Ειδικών Δυνάμεων αποσπασμένος στο πρόγραμμα Jedi. «Από πολλούς θεωρούνται ως η επόμενη στρατιωτική φάση. Γι' αυτό και οφείλαμε να γνωρίζουμε αν ήταν δυνατόν να χρησιμοποιηθούν "μεταφυσικές" δυνάμεις για στρατιωτικούς σκοπούς. Όχι μόνο για να τις αξιοποιήσουμε οι ίδιοι αλλά και για να μπορέσουμε να αμυνθούμε αν κάποιος άλλος στρατός τις χρησιμοποιούσε εναντίον μας!»
Οι «ψυχικές δυνάμεις» και ο Μπιν Λάντεν!
Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι ο στρατός των ΗΠΑ ενεργοποίησε για τελευταία φορά το πρόγραμμα των «ψυχικών ερευνών» ως ύστατο όπλο για το κυνήγι του Μπιν Λάντεν. «Αργά ή γρήγορα, ο Μπιν Λάντεν θα βρεθεί», έλεγαν. «Ο μόνος τρόπος να τον αιφνιδιάσουμε και να τον εξολοθρεύσουμε είναι να τον σκοτώσουμε με τη δύναμη της σκέψης, από απόσταση!». Επισήμως ο Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε με τον... παραδοσιακό τρόπο. Ή μήπως όχι;
http://skandalistis.blogspot.gr/2011/11/project.html