Πάνω από 450 δις Γερμανικών αποζημιώσεων πρέπει να μας επιστραφούν

Η προσφορά του συμπατριώτη μας είναι μεγάλη.

Τώρα εξηγούνται πολλά. Χρειαζόμεθα ένα έντιμο Δικαστικό.


Το σύστημα και εδώ και στη Γερμανία κανονικά πρέπει να καταρρεύσουν.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να τεθούν σε ετοιμότητα.

Η Τουρκία και η κυρία Μέρκελ όπως φαίνεται παίζουν μαζί το παιχνίδι.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης και Παπαδήμιος πρέπει να παραιτηθούν για να διευκολύνουν την δικαιοσύνη.

Οι Έλληνες του εξωτερικού πρέπει με βάση αυτό να εξηγήσουν στην παγκόσμια κοινότητα γιατί τα ΜΜΕ επετέθησαν εναντίον του Ελληνικού Λαού.

Ένα νέο ΡΑΙΧ έκανε την εμφάνισή του.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να δώσει λύση.





Η απαρχη του τελους....




Το ραγιαδιστικο ελληνικο πνευμα, το οποιο διακατεχει ολα αυτα τα προβατα που βελαζουν και αναζητουν, ακομη και τωρα,να βρουν στα προσωπα των Παπανδρεου, Καραμανλη, Σημιτη, Σαμαρα και των λοιπων μελων των συμμοριων τους, τον Μεσσια και Σωτηρα του εθνους, συντονιζει και χαρακτηριζει την σαθρη υποσταση της σημερινης ελληνικης κοινωνιας.
Το ψεμμα της οικονομικης κρισης κρεμεται απο μια λεπτη κλωστη και μαζι του το μελλον του λαου για τα επομενα 40 χρονια.
Το διεφθαρμενο ελληνικο πολιτικοοικονομικο κατεστημενο εχει χρεοκοπησει και μαζι του εχει συμπαρασυρει την ελληνικη Δικαιοσυνη, τις Ενοπλες Δυναμεις και τα Σωματα Ασφαλειας. Οι νομοι του Κρατους και το Ελληνικο Συνταγμα εχουν γινει κουρελοχαρτο. Εκαναν την Ελλαδα γερμανικο προτεκτορατο και την παρεδωσαν στις ορεξεις των τοκογλυφων δανειστων της, προκειμενου να κρατησουν την εξουσια και τον πλουτο της χωρας μας στα χερια τους. Εχουν γραψει στα παλαιοτερα των υποδηματων τους τα συνταγματικα Δικαιωματα του Ελληνα Πολιτη και επιδιδονται σε διαρκη εκβιασμο και βιασμο της Συνειδησης του.
Το Ελληνικο Προβλημα και η Λυση του δεν εχει να κανει με θεματα ιδεολογικου προσανατολισμου. Το Ζητουμενο δεν ειναι αναμεσα στον καπιταλισμο και στον σοσιαλισμο.
Η προβολη και η επιβολη των Ελληνικων Συμφεροντων και η αποκατασταση του κρατους Δικαιου στην Πατριδα μας, προσφερουν την μοναδικη Λυση στο Ελληνικο Προβλημα.
Η διευθετηση του Χρεους, η καταστολη της Υφεσης και η θεμελιωση της Αναπτυξης, θα γινουν τοτε μονον εφικτα, οταν κατορθωσουμε να γκρεμισουμε το σαπιο συστημα της Χουντας των Δοσιλογων, των Κλεφτων, των Γερμανοτσολιαδων και των Υπηρετων τους. Οι Εφιαλτες Δεν προκειται να παραδωσουν την Εξουσια τους στα προβατα του μαντριου τους.
Τα προβατα πρεπει να γινουν Λυκοι. Οι δρομοι και οι πλατειες πρεπει να γεμισουν απο αγελες Λυκων. Καμμια Συζητηση πλεον για το Αυτονοητο. Απεναντι μας εχουμε να αντιμετωπισουμε αναισθητα Υποκειμενα με ζωωδη ενστικτα αυτοπροβολης και αυτοσυντηρησης των Εξουσιων τους.
Οπου δεν πιπτει λογος...πιπτει ραβδος...Οργανωθειτε, Ενωθειτε, Αντισταθειτε.
Νεα Φιλικη Εταιρεια
Επικοινωνια nfeteria@web.de / nfilikos@web.de / Neos Filikos στο Facebook


ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Διακηρυξη
Πριν απο 37 χρονια ο ελληνικος λαος αναγκασε την στρατιωτικη Χουντα να παραδωση την εξουσια στους κοινοβουλευτικους δημοκρατες. Σημερα αυτος ο ιδιος ο λαος ανακαλυπτει οτι η Χουντα δεν εφυγε ποτε. Η Χουντα αλλαξε τα προσωπεια και τους μανδυες της και παρεμεινε εδω...μεχρι να ανακαλυψουμε την νεα προδοσια της.
Η ιστορια επαναλαμβανεται παλι με εναλλακτικα ονοματα...Παπουλιας αντι Γκιζικης...Παπανδρεου αντι Ιωαννιδης....Παπαδημου αντι Μαρκεζινης...Σοιμπλε αντι Κισσινγκερ...Μερκελ αντι Νιξον....Ρεν αντι Ετσεβιτ... Το θυμα ομως παραμενει παντα το ιδιο, ο ελληνικος λαος.
Στην Πατριδα μας ευημερει σημερα μονον η δυστυχια, η πεινα και η φτωχεια ,η ανεργια, η απελπισια, η αβεβαιοτητα και ο φοβος για την αυριανη ημερα. Ανθρωποι που ψαχνουν στους σκουπιδοντενεκεδες για κατι τι φαγωσιμο, παιδακια που τρεμουν απο την πεινα, ασθενεις που, αν και ασφαλισμενοι, εκλιπαρουν για περιθαλψη και φαρμακα, φτωχοι μαθητες χωρις βιβλια, περηφανα γηρατεια που στεκοντε στην ουρα για ενα πιατο φαγητο, εκατονταδες χιλιαδες ανεργοι χωρις ελπιδα, εργαζομενοι χωρις δικαιωματα, εκατονταδες οικογενειαρχες που ζητουν την λυση στην αυτοκτονια, αποτελουν ηδη συνηθισμενες σκηνες της καθημερινοτητας μας.
5000 οικογενειες εχουν μαζεψει στα χερια τους ολες τις εξουσιες και τον πλουτο της χωρας μας. Ειναι η Χουντα των Βαρωνων που περιστοιχιζεται απο τις περιπου 100.000 οικογενειες των αυλοκολακων τους.
Επι 37 χρονια αυτη η κοινοβουλευτικη Χουντα, ειτε χρησιμοποιοντας ψευδεις υποσχεσεις και εκβιαστικα διλημματα στην πολιτικη της, ειτε σπερνοντας τον φοβο και τον τρομο μεσω του παρακρατους της στους αντιφρονουντες, κατορθωσε να κρατησει τον λαο ομηρο της.
Επι 37 χρονια ολες αυτες οι οικογενειες της ολιγαρχιας κατεκλεψαν και ελεηλατησαν τον πλουτο της χωρας μας και επρωτοστατησαν μανιωδως, προσπαθωντας να κανουν επιδειξη δυναμης στον απλο λαο, στον ανελεητο βιασμο του Ελληνικου Συνταγματος και των νομων του κρατους.
Η διαφθορα, η διαπλοκη και η αναξιοκρατια αναδειχτηκαν σε κοινωνικες αρετες και τροπο ζωης και σε ωθητηριες δυναμικες για ‘’ κοινωνικες κατακτησεις’’ και ‘’ εφημερο πλουτο’’.
Το χρεος και οι απαιτησεις των δανειστων μας επανεφεραν την κοινωνια μας στην πραγματικοτητα. Η βαναυσοτητα των πιεσεων της Τροικας, ο αυταρχισμος των Γερμανων και η δουλοπρεπεια των ελληνων δοσιλογων-κυβερνοντων, εσπειραν τον τρομο στην ελληνικη ψυχη και κατακρεουργησαν την αξιοπρεπεια, την υπερηφανεια και την ελπιδα του Ελληνα.
Τα τελευταια δυο χρονια επεσαν οι μασκες. Η χωρα μας παραδοθηκε στους κατακτητες-δανειστες μας του Δ’ Γερμανικου Ραιχ. Η ελληνικη κοινωνια εγινε παλι μαρτυρας της επανοδου στο προσκηνιο της ελληνικης ιστοριας των κουκουλοφορων, των ταγματασφαλιτων και των γερμανοτσολιαδων.
Οι σημερινες κατοχικες αρχες δεν παρεδωσαν μονον στους Γερμανους κατακτητες την ελληνικη κυριαρχια, αλλα καταστρεψαν για τις επομενες δεκαετιες το μελλον ακομη και των παιδιων των παιδιων μας. Καμμια σημερινη πολιτικη δυναμη δεν διαθετει την απαιτουμενη κριση, διανοητικοτητα και την αγνοτητα της σκεψης για να δωσει λυσεις στα προβληματα της πατριδας μας, ποσον μαλλον οταν αυτες οι ιδιες πολιτικες δυναμεις χρηματιζονταν επι δεκαετιες παρανομως απο τους σημερινους τοκογλυδους-δανειστες μας.

Στις 8 Οκτωβριου 2011 ιδρυσαμε το κινημα της Νεας Φιλικης Εταιρειας.
Ειμαστε οι Ελληνες, που αποφασισαν να αποβαλουν ολες τις ιδεολογικες τους αποχρωσεις, να σβησουν τις κοκκινες γραμμες που μεχρι τωρα τους εχωριζαν και να ενωσουν τις δυναμεις τους, τις γνωσεις και τις εμπειριες της ζωης και να κανουν την Επανασταση για την ανατροπη του κατεστημενου. Δεν υπαρχουν αριστεροι, δεξιοι και κεντρωοι στην πεινα, στην ανεργια, στην φτωχεια και στην δυστυχια η στην ευημερια, στην εργασια και στην αναπτυξη. Ο πατριωτισμος ειναι εμφυτη αρετη ολων των Ελληνων, που αγαπουν την πατριδα και υπερασπιζουν ολοι τους ανεξαιρετως την εθνικη ανεξαρτησια και κυριαρχια. Κανεις και τιποτε δεν μπορει να διαιρεσει τον ελληνικο λαο.
Η παραδειγματικη τιμωρια ολων των ενοχων, η ριζοσπαστικη αναδιοργανωση του κρατους, η δημιουργια θεσεων παραγωγικης εργασιας, το κρατος κοινωνικου δικαιου και η πιστη εφαρμογη των νομων ειναι τα ζητουμενα για την λυση του ελληνικου προβληματος που ζουμε καθημερινα.

Το κινημα της Νεας Φιλικης Εταιρειας αγωνιζεται πρωταρχικα για την επιτευξη των κατωθι στοχων
Ακυρωση της καθε ειδους νομικης παραγραφης για αδικηματα που συντελεστηκαν απο την 1η Αυγουστου 1974 εως σημερα κατα των συμφεροντων του Δημοσιου και των Οργανισμων του.
Αναδρομικη αρση της βουλευτικης και υπουργικης ασυλιας οταν διαπιστωνεται η διαπραξη αδικηματων κατα του δημοσιου συμφεροντος.
Αναδρομικη ακυρωση ολων των συμβασεων του Ελληνικου Δημοσιου και των Οργανισμων του με Τριτους, οπου υπηρξαν υπερτιμολογησεις προιοντων και υπηρεσιων εις βαρος του Δημοσιου, ειτε οταν επληρωθηκαν κρυφες προμηθειες προς τριτους για την συναψη αυτων των συμβασεων. Αμεση ποινικη τιμωρια ολων των συμβαλλομενων με προβλεπομενη ελαχιστη ποινη 15 χρονια καταναγκαστικη εργασια . Δημευση ολων των περιουσιακων στοιχειων των ενοχων και κατ επεκταση των συγγενων των μεχρι 3ου βαθμου συγγενειας. Τα προβλεπομενα δημοσια εσοδα ανερχονται στο ποσον των 450 δις.€.
Ποινικη τιμωρια ολων οσων μας οδηγησαν στο μνημονιο και στις δανειακες συμβασεις, εψηφισαν τους αντιστοιχους νομους στην Βουλη των Ελληνων και προωθησαν την εφαρμογη τους. Ποινικη τιμωρια ολων οσων εκβιασαν ειτε απειλησαν την θεληση ψηφου των Ελληνων Βουλευτων και ολων οσων παραχωρησαν προς τριτους τμηματικα η ολοκληρωτικα την εθνικη κυριαρχια. Το κατηγορητηριο για ολους αυτους ειναι για εσχατη προδοσια και η ελαχιστη προβλεπομενη ποινη θα ειναι τα ισοβια δεσμα με παραλληλη στερηση των πολιτικων δικαιωματων τους και δημευση των περιουσιων τους. Αναδρομικη ακυρωση ολων των νομοσχεδιων και των συμβασεων που εψηφιστηκαν στην Βουλη των Ελληνων υπο το καθεστως απειλης και εκβιασμου των Βουλευτων. Το δημοσιο οφελος θα ανελθει στο ποσον των 100 δις. €.
Ποινικη τιμωρια ολων των εντολοδοχων και των ηθικων αυτουργων, των εκτελεστων και των υπευθυνων για τις πυρκαγιες του 2008 και του 2009, των τηλεφωνικων υποκλοπων, των σχεδιων δολοφονιας ενος Ελληνα Πρωθυπουργου,των Δεκεμβριανων του 2008, της δρασης των τρομοκρατικων και παρακρατικων οργανωσεων και της παρανομης χρηματοδοτησης των πολιτικων κομματων και οργανισμων.
Δημοψηφισμα για την θεσπιση της θανατικης ποινης για εγκληματα εθνικης προδοσιας, για εμποριο ναρκωτικων και για ποσοτητες που θα υπερβαινουν το διπλασιο απο αυτες που προβλεπονται σε περιπτωση ιδιοχρησιας και για διαπραχθεντα εγκληματα οπου εγινε οπλοχρησια.
Ανοιγμα του φακελλου της προδοσιας της Κυπρου και της εξεγερσης του Πολυτεχνειου.
Ελεγχος του ποθεν εσχες ολων των Ελληνων πολιτων αναδρομικα απο την 01.08.1974.
Ποινικοποιηση της φορο- και της εισφοροδιαφυγης ως κακουργηματικη πραξη με προβλε- πομενη ελαχιστη ποινη την 5ετη καθειρξη. Το ετησιο δημοσιο οφελος θα ανελθει στο ποσον των 80 δις.€.
Εισπραξη των γερμανικων πολεμικων αποζημιωσεων βασει των ισχυοντων συνθηκων. Η αξια των ελληνικων απαιτησεων ανερχεται σημερα στο ποσον των 463 δις. €. Αμεσος συμψηφισμος της γερμανικης αποζημιωσης με το συνολικο ελληνικο χρεος εναντι της Γερμανιας. Αμεσες κατασχεσεις ολων των γερμανικων περιουσιακων στοιχειων εκτος της γερμανικης δικαιοδοσιας Πληρωμη χρηματικων αποζημιωσεων στα θυματα της γερμανικης ναζιστικης τρομοκρατιας.
Ελεγχος και ακριβεστατος υπολογισμος του ελληνικου χρεους. Αμεση αποπληρωμη του χρεους προς το ΔΝΤ. Αμεση αποπληρωμη του ομολογιακου χρεους βασει της εκτιμησης αξιας του απο την ΕΖΒ και μαλιστα στις τιμες που αυτη η ιδια αγορασε τα ελληνικα ομολογα. Αποπληρωμη των διακρατικων δανειων μεσω της εκδοσης 15ου. διαρκειας ομολογων.
Κρατικοποιηση των Τραπεζων. Επιβλεψη της λειτουργιας των ΔΕΚΟ απο μια ανεξαρτητη αρχη.
Απελευθερωση των χωρων της παιδειας και της εργασιας απο τις κομματικες σκοπιμοτητες.
Επενδυσεις των δημοσιων κεφαλαιων για την αμεση δημιουργια 300.000 παραγωγικων θεσεων εργασιας σε ολους τους αναπτυξιακους οικονομικους τομεις και σε βαθος των πρωτων 3 ετων.
Εκμεταλευση του ορυκτου και του ενεργειακου πλουτου απο ελληνικα χερια..
Επανιδρυση της ελληνικης γεωργιας και κτηνοτροφιας.
Καταπολεμηση της αισχροκερδειας των εμπορων και ριξιμο των τιμων ( κατα 60%) στα Ευρωπαικα επιπεδα.
Κατωτατη συνταξη και κατωτατος μισθος ανιδεικευτου εργατη στο υψος του αφορολογητου οριου ( κατα 50% υπερβαση του οριου φτωχειας).
Θεσμοποιηση της ουσιαστικης δωρεαν Παιδειας. Καταργηση της καθε δυνατοτητας αναπτυξης της ισχυουσας Παραπαιδειας. Ολοκληρωμενο σχεδιο εκπαιδευσης απο το σταδιο της προσχολικης ηλικιας εως την διδακτορικη διατριβη. Οργανωση της πανεπιστημιακης ερευνας και συντονισμος της με την παραγωγικη οικονομια. Θεσπιση μιας αρχης που θα εξασφαλιζει την τηρηση του εκπαιδευτικου προγραμματος.
Επιβλεψη των ασφαλιστικων ταμειων απο τους ασφαλισμενους τους και απο τους κοινωνικους φορεις
Πληρη, ανελλειπη, ουσιαστικη και αξιοπρεπη ασφαλιστικη καλυψη ολων των Ελληνων. Προληπτικη κοινωνικη πολιτικη της πολιτειας για ολες ανεξαιρετως τις ευπαθεις και αδυναμες κοινωνικες ομαδες.
Οικονομικη ανεξαρτησια των Δημων και Κοινοτητων.
Φυλαξη των ελληνικων συνορων. Αμεση εφαρμογη των ισχυοντων νομων για ολους τους παρανομα εισερχομενους μεταναστες. Θεσπιση ενος διαρκους πολιτικου συμβουλιου, που θα εξασφαλιζει ενα ενιαιο πλαισιο πολιτικης σε θεματα της εθνικης αμυνας και της εξωτερικης πολιτικης
Θεσπιση ενος απλου, συνολικου και διαρκους ισχυος φορολογικου πλαισιου-νομου, που θα γινεται κατανοητο απο καθε πολιτη. Καταργηση ολων των γραφειοκρατικων διαδικασιων και αντικατασταση τους απο την αστυνομικη ταυτοτητα του αιτουντος πολιτη. Αποκεντρωση και εκσυχρονισμος ολων των δημοσιων υπηρεσιων και οργανισμων.


Εδω και δυο χρονια εχει καταλυθει η ελληνικη δημοκρατια. Οι δανειστες μας εχουν επιβαλλει κατοχικες κυβερνησεις. Τα κεντρα αποφασεων του Βερολινου και των Βρυξελλων εχουν καταργησει το Ελληνικο συνταγμα και τους νομους του κρατους. Τα εγχωρια εγκαθετα κατοχικα καθαρματα μας κυβερνουν με μοναδικο σκοπο, την εκπληρωση των ορεξεων των τοκογλυφων- δανειστων μας και σπεκουλαρουν, αφου παραδωσουν ολο τον δημοσιο πλουτο αντι πινακιου φακης στο Δ γερμανικο Ραιχ και αφου βυθισουν τον Ελληνα στην ολοκληρωτικη εξαθλιωση,να ξαναμοιρασουν την πιττα της εξουσιας και των νεων προμηθειων για τα επομενα 50 χρονια.
Η Χουντα των Αθηνων εχει ηδη βαψει τα χερια της με το αιμα του Ελληνα.
Η οργανωμενη αντισταση ολων των Ελληνων στην κατοχικη διακυβερνηση δεν επιβαλλεται μονον απο τις επιταγες του Ελληνικου συνταγματος αλλα και απο την συλλογικη και την ατομικη ευθυνη που εχουμε εναντι της ιστοριας των γονιων μας και εναντι του μελλοντος των παιδιων μας. Η παραμονη της Ελλαδας στην Ε.Ε και στην Ευρωζωνη ειναι δυνατη μονον οταν υποστηριζεται απο την ελευθερη λαικη βουληση και ταυτοχρονα η συμβιωση μας με τους αλλους ευρωπαικους λαους διεπεται απο τους κανονες του εθνικου αλληλοσεβασμου και απο τις αρχες της αλληλεγγυης. Ο Ελληνας δεν θα γινει ο ραγιας κανενος. Η πατριδα μας ανηκει στους Ελληνες.
Η ωρα της εθνικης λαικης αντιδρασης ηρθε. Ο Ελληνας για τον Ελληνα. Οργανωνουμε πυρηνες δρασης παντου, διαδιδουμε την ιδεα της Νεας Φιλικης Εταιρειας, και συντονιζουμε με αποφασηστικοτητα τον απελευθερωτικο αγωνα.
Στις 29.11.2011 η εταιρεια Google μας απεκλεισε την προσβαση στις ηλεκτρονικες διευθυνσεις του κινηματος μας, αν και ηταν επωνυμα καταχωρημενες, με το αιτιολογικο, οτι οι πολιτικες μας πεποιθησεις δεν ανταποκρινονται στα ιδανικα της Εταιρειας...!!!???

Επικοινωνια λοιπον μεσα απο το αντρο του οχτρου…
nfeteria@web.de
nfilikos@web.de



ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ κ.κ. ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ και ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ

Ειναι αληθεια κ. Χρυσοχοιδη οτι στις αρχες του Νοεμβριου του 2002 σας πληροφορησαν οι γερμανικες υπηρεσιες οτι επιασαν λαβρακι στην Γερμανια και μαλιστα τα εκλεκτα μελη της 17Ν και του ελληνικου υποκοσμου???
Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κ. Χρυσοχοιδη οτι πληροφορηθηκατε επισης, οτι αυτοι που πιαστηκαν απο τους γερμανους, ειχαν εισπραξει μια επιταγη υψους 5,7 εκατ.$ της Atlantic Bank of New York απο λογαριασμο της OLYMPIC TOOLS, ιδιοκτησιας μιας ελληνικης οικογενειας επιχειρηματιων με τοπο διαμονης στην Ελλαδα??
ΑΛΗΘΕΥΕΙ κ. Χρυσοχοιδη, οτι η ελληνικη δικαιοσυνη ειχε ασκησει διωξη εναντια των ιδιοκτητων της ΟLYMPIC TOOLS για ενεργη συμμετοχη στην τρομοκρατικη οργανωση της 17Ν και μαλιστα, πριν να σας γινει αυτη η υποθεση στην Γερμανια γνωστη και οτι η ανακριση ειχε ανατεθει σε εφετη ανακριτη???
ΑΛΗΘΕΥΕΙ κ. Χρυσοχοιδη οτι αυτος ο ανακριτης δεν εμαθε ποτε τι ειχε συμβει στην Γερμανια και αναγκαστηκε να κλεισει αδοξα την υποθεση???
Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κ. Χρυσοχοιδη, οτι αυτα τα ιδια μελη της 17Ν και του ελληνικου υποκοσμου ειχαν ~ σπασει~ το ηλεκτρονικο λογισμικο με PIN και TAN της VISA CARD INTERNATIONAL και με την βοηθεια συνεργατων τους απο την ATLANTIC BANK NEW YORK ειχαν καταφερει τα τελευταια 3 χρονια, πριν να τους πιασουν, να ξαλαφρωσουν την VISA INTERNATIONAL μεσω εικονικων συναλλαγων κατα 350 εκατ.$???
ΑΛΗΘΕΥΕΙ κ. Χρυσοχοιδη οτι ενα μεγαλο μερος αυτων των 350 εκατ.$ επηγε στις τσεπες ορισμενων μελων του κομματος σας και στις τσεπες συγκεκριμενων επιχειρηματιων της Βαρωνειας και μαλιστα σε αναλογια 50/50???
Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κ. Χρυσοχοιδη, οτι καποιος σας εδωσε την εντολη να θαψεται αυτη την υποθεση??? ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ κ. Χρυσοχοιδη???
Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κ. Χρυσοχοιδη οτι παραγγειλατε στους γερμανους συναδελφους σας να ασκησουν πιεση κατα των μαρτυρων της υποθεσης στην Γερμανια, ωστε να βουλωσουν το στομα τους εναντι των ΜΜΕ και ειδικα εναντι της ελληνικης αστυνομιας??? Δωσατε εσεις αυτοπροσωπως την εντολη στους αστυνομικους πρακτορες Specht und Ebert του Staatsschutz Berlin και του Landeskriminalamt Berlin και του Bundesnachrichtendienst??? Τι τυχη ειχε αυτος ο ατυχος Ταξιαρχος της ελληνικης κρατικης ασφαλειας απο την Βορεια Ελλαδα, που ηξερε ολη αυτη την υποθεση???
ΑΛΗΘΕΥΕΙ κ. Χρυσοχοιδη, οτι ο υπευθυνος ασφαλειας της VISA INTERNATIONAL στο Λονδινο, κ. GOMEΖ, ηρθε αμεσως στην Ελλαδα για να συντονισει το θαψιμο αυτης της υποθεσης???
Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ οτι, ο διευθυντης της Τραπεζας της Ελλαδος κ. Λουκας Παπαδημος εδωσε ευσπεσμενα εντολη στην διοικηση της Εθνικης Τραπεζας της Ελλαδας να πουλησει αμεσα και με συνοπτικες διεργασιες την θυγατρικη της ATLANTIC BANK/NEW YORK???
Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κ. Χρυσοχοιδη οτι τα γνωστα ρεμαλια Νικολαος Σ., Αντωνιος Σ, Εμμανουηλ Σ., Πετρος Π., Ελενη Τ., Γεωργιος Σ., Μονσεφ Ο., Ιωαννης Λ., Γκιλ Π. κυκλοφορουν ελευθερα στην Ελλαδα και απο το 2003 εκτελουν διατεταγμενη υπηρεσια για λογαριασμο των γερμανικων και των τουρκικων μυστικων υπηρεσιων???


Στις 18 Νοεμβριου 2002 η VISA INTERNATIONAL εβγαλε την εξης ανακοινωση:
„Λογω προβληματων με τα ηλεκτρονικα προγραμματα της εταιρειας μας, η VISA CARD γνωστοποιει στους συνεργατες και πελατες της, οτι εγινε ολοκληρωτικη αλλαγη του ηλεκτρονικου λογισμικου στο συστημα των χρηματοπιστωτικων συναλλαγων “

Τον Δεκεμβριο του 2002 η Εθνικη Τραπεζα της Ελλαδος ξεπουλα την θυγατρικη της ATLANTIC BANK/ NEW YORK στο 30% της αξιας της.

Νεα Φιλικη Εταιρεια



ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ


ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ προς την αξιαγαπητη και αξιοσεβαστη γερμανιδα καγκελαριο κα. ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ
ΑΝ δεν θυμαστε κατι κα. Μερκελ...δεν πειραζει, θα σας βοηθησουμε εμεις. Διαθετουμε ολα τα αποδεικτικα στοιχεια ...για τοπο, χρονο, τραπεζικους λογαριασμους και διαπλεκομενα προσωπα ......εως και για τα εσωρουχα που φορουσαν.
Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα. Μερκελ, οτι απο τον Ιουνιο του 1998 εως σημερα, η γερμανικη καγκελαρια επιστατει, προωθει και κατευθυνει τοσο την εισπραξη οσο και την ¨νομιμοποιηση¨ των παρανομων προμηθειων ολων των πολιτικων προσωπων τοσο των εκαστοτε κυβερνησεων οσο και των κομματων της αντιπολιτευσης σε χωρες οπως η Ελλαδα, η Ουγγαρια, η Σλοβενια, η Σλοβακια, η Τσεχια, η Κροατια και η Ρουμανια?
ΑΛΗΘΕΥΕΙ οτι ενα ποσοστο του 15% επι του συνολου των εισπραχθεντων προμηθειων, ρεει

σε μυστικους λογαριασμους του χριστιανοσοσιαλιστικου κομματος της Βαυαριας ( CSU ) και απο εκει διανεμεται στα αλλαγερμανικα κομματα`η εξασφαλιζεται η χρηματοδοτηση των μυστικων επιχειρησεων?
ΑΛΗΘΕΥΕΙ οτι η αρχη αυτου του επενδυτικου ταμειου της πολιτικης μασας εγινε στις 06 Ιουνιου του 1998 με την παραλαβη στο Βερολινο ενος πακετου αμερικανικων ομολογων αξιας 80 εκ. $, που απεσταλη απο ενα ελληνικο κομμα ( προμηθειες απο το προγραμμα των ολλανδικων φρεγατων) και παρεληφθη απο τους εκπροσωπους των γερμανικων υπηρεσιων, μιας κεντρικης γερμανικης τραπεζης και μιας γαλλικης τραπεζης?
Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα. Μερκελ οτι για ανταλλαγμα των συνταξιοδοτικων εξασφαλισεων που προσφερετε σε αυτους τους διεφθαρμενους πολιτικους, τους πειθετε(!!!) να παιρνουν παντα αποφασεις αναλογες με τις ορεξεις και τα συμφεροντα της γερμανικης κυβερνησης?
ΑΛΗΘΕΥΕΙ οτι απο τα ιδια ταμεια προερχονται τα 2 εκ. Δυτ. Μαρκα που εισεπραξε ο προκατοχος σας Χελμουτ Κολ?
Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα. Μερκελ, οτι τον Απριλιο του 2009 εγιναν επωνυμες καταγγελιες στην ευρωπαικη υπηρεσια κατα της διαφθορας ( OLAF ) για το ιδιο θεμα, τις οποιες ο τοτε γερμανος διευθυντης της υπηρεσιας ( κατ εντολην της κυβερνησης σας ) φροντισε να τις θαψει?
ΑΛΗΘΕΥΕΙ οτι την ιδια χρονικη στιγμη κατετεθη στην Εισαγγελια του Βερολινου για το ιδιο θεμα εμπεριστατωμενα στοιχειοθετημενη μηνυση, η οποια κατ εντολη της κυβερνησης σας θαφτηκε, κατα το γερμανικον ρητον, οτι οπου δεν υπαρχει καταγγελια ...δεν υπαρχει και δικαστης?
ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ οτι τοσο εσεις, ως προεδρος του Χριστιανοδημοκρατικου κομματος οπως και οι προκατοχοι σας στο ιδιο αξιωμα κ.κ. Κολ και Σοιμπλε, δεν σεβαστηκατε ποτε τους γερμανικους νομους που διεπουν την χρηματοδοτηση των κομματων στην Γερμανια? Η μηπως δηλωσατε στο προεδρειο της Βουλης αναδρομικα τα 18 εκ. Μαρκα που μεταφερθηκαν με βαλιτσες σε συμβολαιογραφο του Μοναχου απο δυο βιομηχανους, προκειμενου να διατεθουν στον προεκλογικο αγωνα του κομματος σας, μεσω μιας συγκεκριμενης διαφημιστικης εταιρειας?!
Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα. Μερκελ, οτι τον Φεβρουαριο του 2006 ασκησατε πιεσεις μεσω εκβιασμου στον τοτε Ελληνα Πρωθυπουργο, προκειμενου να θαψει την υποθεση των υποκλοπων?
ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ οτι.....
Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα. Μερκελ, οτι απο τον Οκτωμβριο 2002 οι γερμανικες μυστικες υπηρεσιες εβαλαν χερι σε Ελληνες πολιτες που διεμεναν ως τουριστες στην Δρεσδη και ηταν μελη της τρομοκρατικης οργανωσης της 17Ν ( υπευθυνοι για την χρηματοδοτηση της οργανωσης) καθως και κορυφαια μελη του ελληνικου υποκοσμου? Τους αφησατε να εισπραξουν μια επιταγη υψους 5,7 εκατ.€ και μετα τους κρυψατε στην πολη Σους της Τυνησιας μεχρι να ξεχαστει η υποθεση? Δουλευουν αυτα τα ατομα τωρα στην Ελλαδα για τις γερμενικες υπηρεσιες?

Γιατι δεν δωσατε καμμια πληροφορηση στην ελληνικη αντιτρομοκρατικη υπηρεσια?
ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ, οτι γερμανος αξιωματουχος αναγκασε το 2007 τον πολιτικο αρχηγο ενος ελληνικου κομματος της αριστερας , με την απειλη οτι θα δημοσιευτουν λεπτομερειες απο την προσωπικη του ζωη, να παραιτηθει απο μια νεα υποψηφιοτητα για την αρχηγια του κομματος?
ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ οτι φετος χρηματοδοτηθηκαν τρια ελληνικα κομματα με 16.4 εκατ. € απο την κυβερνηση σας μεσω μυστικων κονδυλιων?
Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα. Μερκελ, οτι υπαρχει προβλεψη και σχεδιασμος μιας στρατιωτικης καλυψης και προστασιας των γερμανων υπηκοων που δρουν για λογαριασμο της κυβερνησης σας στην Ελλαδα? Ανελαβε το 4ο γραφειο ( GNTA ) του γερμανικου αρχηγειου στρατου στο στρατοπεδο φαλκενσταιν στην πολη του Κομπλενζ τον επιχειρησιακο σχεδιασμο μιας ¨νατοικης¨ αστυνομικοστρατιωτικης επεμβασης στην Ελλαδα?
ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ, οτι η κυβερνηση σας επινοησε, χρηματοδοτησε και υποστηριξε την προσφυγη της κυβερνησης των σκοπιων στο δικαστηριο της Χαγης?
ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ, οτι σε συζητησεις με αντιπροσωπους δυο κρατων, προβλεψατε πως στο εγγυς μελλον ορισμενες περιοχες της Δυτικης Θρακης και μια ζωνη γυρω απο την Φλωρινα θα ανεξαρτοποιηθουν, προκειμενου να παρασχουν προστασια στις μειονοτητες που διαμενουν εκει?
ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ, οτι μελη της ελληνικης κυβερνησης σας εζητησαν, υπο τον φοβο μελλοντικων διωξεων εκ μερους της ελληνικης δικαιοσυνης, να δεσμευτειτε οτι θα τους προστατεψετε?
ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα. Μερκελ, οτι οι γερμανικες εμπορικες αλυσιδες στην Ελλαδα πληρωνουν μεσω υπερτιμολογησεων των προιοντων τους, μιζες προς τριτους? Ηταν αυτος ο λογος που αποχωρησε απο την ελληνικη αγορα η εταιρεια ALDI? Χρησιμοποιουνται αυτες οι μιζες για να εξαγοραστουν οι συνειδησεις ελληνων πολιτικων και δημοσιογραφων?
Εν τελει κα. Μερκελ ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ οτι ενας υπουργος της κυβερνησης σας μαζεψε την ανοιξη του 2010 στο Βερολινο ολους τους εισαγωγεις και εξαγωγεις της ελληνικης αγορας των φωτοβολταικων και εστησε ενα καρτελ με προσυμφωνημενες τιμες και διανομη περιφερειων ανα την ελληνικη επικρατεια?





ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ






Δεν γουσταρω....και επαναστατω
Ο εκβιασμος του πολιτικου κοσμου...ειτε εξαθλιωση, σκλαβια και €υρο `η εξαθλιωση με Δραχμη, εχει περασει στο βιωμα του ραγια-λαου και εχει εμπεδωθει στην νοημοσυνη του.
Η κατοχικη Χουντα των Αθηνων υπο την ηγεσια του εγκαθετου του ΙΙΙ ΡΑΙΧ, Λουκα Παπαδημου, ξαμολυσε την πανστρατια των δημοσιογραφων, καναλαρχων, εργολαβων, επιχειρηματιων και ρουσφετομεσιτων για να περασει στον λαο την προπαγανδα των τοκογλυφων δανειστων μας.
Ειδατε καποιον απο τους δηθεν νομιμα εκλεγμενους πολιτικους μας να αντιδρουν??? Ολοι τους περαστικοι το παιζουν, ολοι τους αποδεχοντε τους νομους και τους ορους των δανειστων. Απο την ακρα αριστερα μεχρι την ακρα δεξια, ολοι μεσα στα κομματα το παιζουν μουγγοι, οταν τους ρωτας για λυσεις. Ζητουν την εντολη του λαου για να κανουν ...διαπραγματευσεις.
Για ποιες διαπραγματευσεις μιλατε ρε αλητες του κερατα??? Θελετε να μας θαψετε στον ταφο της εξαθλιωσης για τις επομενες δεκαετιες, για ενα χρεος που αγγιζει, κατα τα λεγομενα σας, 370 δις. €. Ας ξεχασουμε τους διεθνεις νομους, κατα τους οποιους αυτο το χρεος, βασει της δυσ αναλογιας των τοκων εναντι του κυριου χρεους, ειναι παρανομο. Σκοπευετε να πληρωσετε στους δανειστες 50 λεπτα για καθε 1 € χρεους, οταν οι ιδιοι οι δανειστες, οι αγορες και η ευρωπαικη κεντρικη τραπεζα πωλουν και αγοραζουν τα ελληνικα ομολογα για 23 λεπτα ανα 1 €. Επι πλεον αποδεχεστε το αγγλικο δικαιο, προσφερετε ενυποθηκες εγγυησεις και συμφωνειτε σε εναν τοκο του 8% για τα νεα ομολογα. Ρε ρεμαλια πολιτικοι, θα κανατε την ιδια συμφωνια με μια τραπεζα, αν επροκειτο για δικο σας προσωπικο δανειο???
Μιλατε ...για τον κινδυνο μιας καταστροφικης για τον λαο χρεοκοπιας....οταν αυτος ο μαγκουφης λαος εχει ορυκτο πλουτο αξιας τουλαχιστον 1000 δις. €, εχει νομιμες απαιτησεις κατα της Γερμανιας, βασει των υπογεγραμενων συμφωνιων του 1957, αξιας 463 δις.€, εχει επιπλεον μια δημοσια περιουσια αξιας 400 δις. € και επιβεβαιωμενες απαιτησεις κατα των φορο- και εισφοροφυγαδων απο τα τελευταια 5 χρονια αξιας 400 δις. €. Ειναι σαν να λενε σε εναν ανθρωπο που εχει στην τσεπη του 150 δρχ. και χρωστα 20 δρχ. , οτι χρεοκοπησε.
Εαν διαλεξουμε τυχαια σε μια λαικη αγορα μια σπιτονοικοκυρα, αποφοιτη δημοτικου, και την βαλουμε στο ποστο του ... Sieg Heil Παπαδημου `η του καθε αλλου πολιτικου αλητη και σωτηρα, θα εκανε 1000φορες καλυτερο κουμαντο στην διαχειριση των προβληματων της χωρας μας.
Ο Ελληνας του 2012 ειναι ραγιας και φοβισμενος υποδουλος του αρρωστημενου εαυτου του.
Ποιος ελληνας ραγιας ξεσηκωθηκε οταν του εκλεψαν τις ασφαλιστικες του εισφορες `η του εβαλαν ...με το ετσι θελω, χερι στην ιδιοκτησια του??? Ποιος ραγιας ξεσηκωθηκε οταν ειδε οτι δεν μπορει να θρεψει τα ιδια του τα παιδια `η οταν του αρνηθηκαν την ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη επειδη δεν ειχε λεφτα να πληρωσει.??? Ποιος πολιτικοποιημενος ραγιας αντεδρασε οταν βλεπει να μετατρεπουν το συνταγμα και τους νομους του κρατους σε κουρελοχαρτο???
Τα τελευταια 2 χρονια συνεβηκαν σε αυτο τον τοπο και με την ανοχη των ελληνων ραγιαδων τοσο τρομερα πραγματα, που ξεφτυλιστηκε μονομιας ολη η ελληνικη ιστορια των 2500 χρονων. Χιλιαδες κλεφτες, απατεωνες, λαμογια, κουκουλοφοροι και γερμανοτσολιαδες κυκλοφορουν ελευθεροι, διοικουν αυτο το συναπαντημα, που το λενε Ελλαδα και ελληνικο λαο, και συναγωνιζοντε για το ποιος θα κανει την καλυτερη υποκλιση μπροστα στον γκεσταπιτη γερμανο. Μερικες χιλιαδες αστυνομικων, οι οποιοι για τον τιμημενο μισθο των 850 € ειναι ικανοι να σπασουν ακομη και την μανα τους στο ξυλο, αμα εναντιωθει στο συστημα, προστατευουν την νομιμοτητα της ισχυουσας ανομιας . Εκατομυρια ελληνων ραγιαδων συναγωνιζοντε αναμεταξυ τους καθημερινα για το ποιος θα αντεξει περισσοτερο στην βιοτικη, ψυχικη και ηθικη εξαθλιωση, λες και θελουν να κερδισουν και βραβειο `η συντονιζοντε στην επανασταση του καναπε, αρθρογραφωντας ανωνυμα στο διαδικτυο, οπου απειλουν θεους και δαιμονες. Για την καταντια του ελληνα ραγια φταιει παντα ο αλλος και ποτε αυτος ο ιδιος ο ελληνας και η κομπλεξικη κακομοιρια του. Μεσιες του κοσμου δηλωστε το Παρον.!!! Ο θρασυδειλος ελληνας ραγιας και μοιρολατρης ψαχνει με το τηλεκοντρολ να βρει τον Σωτηρα του.!!!
Ο ραγιας γεννιεται σκλαβος, ζει σαν ανδρεικελο και πεθαινει χωρις να αφησει εστω και μια αναμνηση του οτι υπηρξε σε αυτη την ζωη.
Εμεις δεν γουσταρουμε να κανουμε καριερα ως ραγιαδες και επαναστατουμε.... ...οσοι Ελληνες πιστοι...προσελθετε.

nfeteria@web.de
νεα φιλικη εταιρεια

ας μας ενωσει οτι...μας χωριζε...
....κλεισαμε 100 μερες απο την ιδρυση του κινηματος της ¨ νεας φιλικης εταιρειας ¨. Το οραμα των ιδρυτικων μελων, να κτισουμε μια οργανωση που θα αγκαλιασει τον ελληνικο λαο με ολες τις χαρες και τα προβληματα του, αρχιζει να παιρνει σαρκα και οστα. 45 διαφορετικες βιογραφιες ενωσαν την πειρα και τα διδαγματα του πολιτικου οδοιπορικου τους μεσα στην ζουγκλα των ιδεολογικων θεωριων και αντιπαραθεσεων, εδωσαν τα χερια και πορευθηκαν μαζι. Τωρα εχουμε μια κοινη φωνη, ψυχη και γροθια. Ο πρωην κομμουνιστης διπλα-διπλα με τον πρωην δεξιο `η κεντρωο `η αναρχικο, μεσα στην ιδια βαρκα, τραβα κουπι με στοχο το καλυτερο αυριο.
Τα προβληματα και οι χρονιες παθησεις που μαστιζουν την ελληνικη κοινωνια, ειναι γνωστες. Για αναθεματισμους των ελληνικων καρκινωματων δεν εχουμε ουτε χρονο ουτε διαθεση. Εργαζομαστε με στοχο την ριζικη λυση αυτων των προβληματων και κανουμε τεκμηριωμενες προτασεις/προγραμμα, που βασιζονται στα αποτελεσματα που ειχαν οι εφαρμογες τους, τα τελευταια 50 χρονια, στα διαφορα οικονομικοπολιτικα συστηματα. Το προγραμμα μας λ.χ. για την υγεια και την κοινωνικη ασφαλιση, ειναι ενα μωσαικο του φιλανδικου, του ελβετικου, του σουηδικου και του γερμανικου συστηματος, που προβλεπει την κατεδαφιση της ελληνικης παραγκας και ταυτοχρονα την αμεση εφαρμογη του νεου προγραμματος υγειας και συνταξεων με το αποτελεσμα, αν και ο ασφαλισμενος θα πληρωνει μικροτερες εισφορες θα εχει ολικη και ποιοτικη ιατροφαρμακευτικη και συνταξιοδοτικη καλυψη.
Σε καθε θεματικη ενοτητα, λυση, προγραμμα, αντιμετωπιζουμε τον ανθρωπινο ελληνικο παραγοντα ως πιθανο κινδυνο, ικανο σε καθε ευκαιρια να εμπλακει σε διαπλοκη και διαφθορα. Για αυτο στοχοποιουμε και προβαλουμε τα εγκληματα και τους πρωταγωνιστες του σημερινου κατεστημενου, απαιτουμε την τιμωρια τους και εργαζομαστε ετσι ωστε στο μελλον να μην επαναληφθουν οι ιδιες καταστασεις.
Απο την πρωτη ημερα του αγωνα αισθανθηκαμε την συμπαθεια,την περιεργεια, την ειρωνεια, την υποψια, την απαθεια, την απειλη, τον εμπαιγμο, τον προπηλακισμο,την τρομοκρατια και την αντιδραση του γειτονα και συμπολιτη μας. Δεν πτοουμαστε απο τιποτα και απο κανεναν. Αγωνιζομαστε για ενα καλυτερο αυριο των παιδιων μας και των παιδιων σας.
8673 ψυχες/βιογραφιες βρισκονται σημερα μεσα στην βαρκα της ¨νεας φιλικης εταιρειας ¨ και τραβουν διπλα- διπλα κουπι. Μας ενωνει αυτο που μας χωριζε!!

http://kostasedessa.blogspot.com/2012/01/blog-post_3122.html