Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

ΣΟΚ: Ποιοι και γιατί κατασκευάζουν και προωθούν βίντεο στο διαδίκτυο...που οδηγούν σε νέο Εθνικό Διχασμό!! Δείτε το βίντεο που με τόση ευκολία αναδημοσιεύθηκε σε πολλά ιστολόγια:
Ένα βίντεο με ημερομηνία μεταφόρτωσης 20/09/2011, με τις δηλώσεις...κάποιου Ιφικράτη Αμυρά, που καλέι σε επανάσταση με τη δημιουργία Επαναστατικού Στρατού...κάνει αβίαστα το γύρο του διαδικτύου. Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εσφαλμένες εντυπώσεις και παρουσιάζουν τον συγκεκριμένο...
...(γραφικό, όπως θα διαπιστώσετε βλέποντας τον) πολίτη, ως υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σας έχουμε γράψει πολλές φορές, ότι η δράση...δημιουργεί την αντίδραση.


Άλλο η αγάπη για την πατρίδα, άλλο η πατριδοκαπηλεία που εκμεταλέυονται κάποιοι, για να εξαργυρώσουν σε ψήφους, τον δικαιολογημένο φόβο των συμπατριωτών μας, που βλέπουν την κοινωνία να καταρέει.
Όπως άλλο πράγμα ο αντιφασισμός και άλλο ο υπερβάλλοντας ζήλος που οδήγησε τους αυτοαποκαλούμενους "αντιφάδες" όχι απλά στον ανθελληνισμό, αλλά στο να υποστηρίζουν τα υπέρεθνικιστικά κινήματα των Τσάμηδων, των Γκρίζω Λύκων κλπ.

Μην ξεχνάτε: Για κάθε Ρεπούση...υπάρχει ένας Κασιδιάρης.Όπως και για κάθε Λεωνίδα...ένας Εφιάλτης!

Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι ο εμφύλιος τελείωσε. Τις συνέπειες του τότε, τις είχαν εκμεταλευτεί Άγγλοι, Αμερικάνοι, Σοβιετικοί. Για ένα νέο εθνικό διχασμό καραδωκούν αυτή τη φορά, οι Γερμανοί διοικητές της Ευρώπης, που περιμένουν πως και πως την κατέρευση μας, για να πάρουν "για ένα κομμάτι ψωμί" τον πλούτο της χώρας

Δυστυχώς η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο πλέον. Αφού κάποιοι για μερικά "κλικ" ή για δημιουργία εντυπώσεων, δεν σκέφτονται (ή μάλλον...ξέρουν πολύ καλά), ότι μπορεί η χώρα να οδηγηθεί σε εμφύλιο!

Λοιπόν...ας είμαστε πιο προσεκτικοί και ας μη γινόμαστε "παπαγαλάκια", τουλάχιστον όσοι διακινούμε ιδέες από το διαδίκτυο ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ και μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν...


Και μια τελευταία επισήμανση: Το διαδύκτιο είναι σαν το σπαθί...Από τον χειριστή του εξαρτάται εάν θα γίνει σωστή χρήση του, ή εάν θα κόψει τις φλέβες του. Δείτε το βίντεο και βγάλτε μόνοι σας συμπεράσματα:
http://pressarismenos.blogspot.com/2012/06/blog-post_2141.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...