Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του 20ου αιώνα, η έκρηξη που σημειώθηκε στις 30 Ιουνίου του 1908 στον ποταμό Τουνγκούσκα της Σιβηρίας...
, (Η Έκρηξη της Τουνγκούσκα ή «Συμβάν της Τουνγκούσκα» ήταν μια πολύ μεγάλη φυσικής προελεύσεως έκρηξη που συνέβη πάνω από μία ακατοίκητη περιοχή κοντα στον ποταμό Τουνγκούσκα, παραπόταμο του ποταμού Γενισέι της Σιβηρίας,
στο σημερινό Κράι του Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας, στις 7:14 π.μ. περίπου τοπική ώρα (3:14 θερινή ώρα Ελλάδας), στις 30 Ιουνίου 1908 (17 Ιουνίου με το παλαιό – Ιουλιανό – ημερολόγιο, που ήταν τότε ακόμα σε χρήση στη Ρωσία και στην Ελλάδα).) πιστεύεται ότι βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στη λύση του.
Ρώσοι επιστήμονες, διαψεύδουν τα σενάρια που μιλούσαν για πτώση μετεωρίτη και διατυπώνουν μία νέα θεωρία, που θα εξάψει ακόμα περισσότερο τη φαντασία όσων πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών. Σύμφωνα με αυτή, πίσω από τη μυστηριώδη έκρηξη του 1908 κρύβεται η προσπάθεια ενός ανώτερου πολιτισμού να σώσει τον πλανήτη Γη από έναν απειλητικό μετεωρίτη.



Σενάριο με δόση Αρμαγεδών
Οι Ρώσοι επιστήμονες, βασίζουν τη νέα θεωρία τους, σε μία νέα ανακάλυψη.
Όπως αποκάλυψαν στα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, εντόπισαν στην περιοχή του Τουνγκούσκα, ένα μεγάλο μεταλλικό αντικείμενο, το οποίο θεωρούν ότι πρόκειται για τμήμα εξωγήινου διαστημικού αεροσκάφους, το οποίο συνετρίβη το 1908.
Με δεδομένο αυτό το στοιχείο, ένας από τους επιστήμονες, ο Γιούρι Λάβμπιν, προχωρά ακόμα περισσότερο και υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο διαστημικό αεροσκάφος προσπάθησε να βγάλει από την τροχιά του έναν μετεωρίτη βάρους 1 δις τόνων, ο οποίος θα κατέστρεφε όλον τον Πλανήτη.
Στην προσπάθεια τους αυτή, χτύπησαν το μετεωρίτη ρίχνοντας εναντίον του ένα τεράστιου όγκου άγνωστης ταυτότητας αντικείμενο,σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από την επιφάνεια της Γης.
Το αντικείμενο αυτό, προκάλεσε και την έκρηξη του μετεωρίτη, προτού τα υπολείμματα του προσκρούσουν στη Γη με απίστευτη ταχύτητα.
” Είμαι 100% βέβαιος και μπορώ να κάνω επίσημη ανακοίνωση, ότι κάποιες δυνάμεις ενός ανώτερου πολιτισμού μας έσωσαν ” δηλώνει ο Λάβμπιν και εμφανίζεται αισιόδοξος ότι μέχρι το 2018 το μυστήριο του Τουνγκούσκα θα έχει πλήρως αποσαφηνισθεί.
Οι Ρώσοι επιστήμονες, δεν διευκρινίζουν το τι ακριβώς συνέβει, με την τύχη του εξωγήινου διαστημικού αεροσκάφους, είναι όμως πολύ πιθανό αυτό να παρασύρθηκε από το ωστικό κύμα που προκάλεσε η έκρηξη του μετεωρίτη και εν συνεχεία να διαλύθηκε.

http://aorata-gegonota.blogspot.gr/2011/12/1908.html