Ο John Farmer δημοσίευσε ένα έγγραφο της Επιτροπής, για την 11 / 9, το οποίο υποστηρίζει, έντονα, την κοινή μαρτυρία του Norman Mineta, πριν τη σύσταση της Επιτροπής. Και σε αυτό το σημείο έρχεται η "σύνδεση".

Το έγγραφο είναι ένα μυστικό ημερολόγιο,
που επιβεβαιώνει ότι οι Μυστικές Υπηρεσίες γνώριζαν και παρακολουθούσαν την πτήση 77, της American Airlines, καθώς πλησίαζε, στην Ουάσιγκτον, στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001.

Ο Farmer εξηγεί τη θέση του ότι τα δεδομένα των ραντάρ, εκείνης της ημέρας, συμφωνούν -απόλυτα- με το χρονοδιάγραμμα των Μυστικών Υπηρεσιών.

Το έγγραφο αυτό, δόθηκε, για πρώτη φορά, στη δημοσιότητα τον Ιανουάριο του 2009, μαζί με πολλά άλλα αρχεία της Επιτροπής.

Ωστόσο, εκείνη την εποχή, υπήρξαν -παραδόξως- εμπόδια, που οδήγησαν στο να μη γίνουν -ευρέως- γνωστά.

Παράλληλα, αποκαλύπτεται και επιβεβαιώνεται ο ρόλος του Ντικ Τσέινι, όπως δηλώνει και ο Farmer.

"Έλαβα την επιβεβαίωση ότι ο γραφικός χαρακτήρας είναι του επικεφαλής της Επιτροπή Miles Κara, ο οποίος επέτρεψε την πρόσβαση στα πρωτότυπα έγγραφα των Μυστικών Υπηρεσιών, κατά τη διάρκεια της επίσημης έρευνας της Επιτροπής.

Η ανακοίνωση σημαίνει ότι η Επιτροπή της 11 / 9 είχε αυτές τις πληροφορίες, αλλά επέλεξε να τις θάψει. Γιατί; Ίσως για να καλύψουν τον τότε αντιπρόεδρο Τσέινι. Αν κάποιος έχει μια καλύτερη εξήγηση, θα ήθελα να την ακούσω".







http://www.liako.gr/conspiracy/9-11/680-secret-services-twins.html